Închide meniul

Dan Petrescu, aproape de lovitura iernii! Un star de la CFR Cluj poate fi rivalul lui Ianis Hagi în Scoţia: „Este un nume familiar fanilor!”

Dragoș Vasile Publicat: 8 ianuarie 2022, 17:47

Reclamă
Dan Petrescu, aproape de lovitura iernii! Un star de la CFR Cluj poate fi rivalul lui Ianis Hagi în Scoţia: „Este un nume familiar fanilor!

CFR Cluj poate da lovitura

Profimedia

Billel Omrani, dorit de Celtic

Atacantul francez poate pleca chiar în această iarnă de la CFR Cluj. Acesta mai are contract cu echipa Gruia până în vara lui 2022, iar Celtic este interesată de serviciile sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Un alt nume familiar fanilor lui Celtic este Omrani, vedeta celor de la CFR Cluj când românii au scos echipa lui Neil Lennon din Liga Campionilor. S-a vorbit, apoi, de venirea sa pe Parkhead, clubul românesc afirmând că gruparea Hoops s-a interesat de el.

Omrani nu este o mașinărie de goluri, dar este un jucător altruist, cu o prezență fizică foarte bună, care cu siguranță ar face saltul către Celtic”, au notat britanicii de la dailyrecord.co.uk.

Cotat la 1.4 milioane de euro, francezul are peste 195 de apariţii pentru CFR Cluj în Liga 1, reuşind să înscrie 47 de goluri, în toate competiţiile.

Billel Omrani, dorit şi în Turcia

Billel Omrani a fost aproape de transferul carierei. Fotbalistul CFR-ului a fost aşteptat de Rizespor, grupare de pe prima scenă a fotbalului din Turcia, anunţau jurnaliştii de la fotomac.com.

Reclamă
Reclamă

Chiar dacă Dan Petrescu a anunţat că atacantul nu va pleca, sursa citată scrie că în conturile campioanei vor intra 500.000 de euro. Echipa din SuperLigă ar fi ajuns la o înţelegere atât cu agentul lui Omrani, dar şi cu jucătorul, care a refuzat oferta de la Konyaspor.

S-a zvonit deja că Omrani va fi vândut. „Bursucul” a dat verdictul. „Omrani şi Petrila nu pleacă. Nu pleacă nimeni. Noi nu mai putem lua pe nimeni pe listă dacă pleacă cineva”, a explicat antrenorul CFR-ului.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:13

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu! Cum s-a descurcat românul în Al Nassr – Al Wehda

9:53

„Comportament ofensator!” Suspendarea primită de Emiliano Martinez, după ce a repetat gestul incredibil făcut la Cupa Mondială

9:11

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

8:45

Mihai Stoica nu a mai rezistat și l-a criticat public pe Gigi Becali: „Niciodată nu o să înțeleg de ce trebuie să faci asta!”

8:24

Fanii lui Dinamo i-au luat la țintă pe jucătorii lui FC Botoșani: „Dădeau cu pahare, cu brichete. I-a adus în direcția asta”

8:12

Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și