Închide meniul

Dan Petrescu, contrazis de turci! Billel Omrani e aşteptat să semneze contractul carierei. Cât va încasa campioana României în schimbul atacantului

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 septembrie 2021, 17:29

Dan Petrescu, contrazis de turci! Billel Omrani e aşteptat să semneze contractul carierei. Cât va încasa campioana României în schimbul atacantului

Dan Petrescu şi Billel Omrani

Dan Horia Tautan / MEDIAFAX FOTO

Dan Petrescu, contrazis de turci! Billel Omrani e aşteptat să semneze contractul carierei

Billel Omrani este aproape de transferul carierei. Fotbalistul CFR-ului este aşteptat de Rizespor, grupare de pe prima scenă a fotbalului din Turcia, anunţă jurnaliştii de la fotomac.com. Chiar dacă Dan Petrescu a anunţat că atacantul nu va pleca, sursa citată scrie că în conturile campioanei vor intra 500.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa din SuperLigă a ajuns la o înţelegere atât cu agentul lui Omrani, dar şi cu jucătorul, care a refuzat oferta de la Konyaspor.

Cotat la 1.6 milioane de euro, francezul are peste 130 de apariţii pentru CFR Cluj în Liga 1, reuşind să înscrie 30 de goluri. Acesta mai avea contract cu echipa Gruia până în vara lui 2022.

Ce a spus Dan Petrescu despre transferul lui Billel Omrani

Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj după îndepărtarea lui Marius Şumudică şi vrea să îi ducă pe ardeleni în primăvara europeană de Conference League. După mai multe achiziţii, ardelenii trebuie să-şi regleze bugetul afectat de eliminările din primele două competiţii europene.

S-a zvonit deja că Omrani va fi vândut. „Bursucul” a dat verdictul. „Omrani şi Petrila nu pleacă. Nu pleacă nimeni. Noi nu mai putem lua pe nimeni pe listă dacă pleacă cineva”, a explicat antrenorul CFR-ului.

Reclamă
Recomandări

 

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și