Închide meniul
Foto

Ce a putut să facă Ion Ţiriac de ziua lui! Nimeni nu se aştepta la o asemenea decizie. Apariţie uriaşă a magnatului

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 8 ianuarie 2022, 19:30

Ce a putut să facă Ion Ţiriac de ziua lui! Nimeni nu se aştepta la o asemenea decizie. Apariţie uriaşă a magnatului

Ion Ţiriac i-a lăsat cu gura căscată pe spanioli

Profimediaimages

Ion Ţiriac a uimit pe toată lumea chiar de ziua lui. Magnatul a avut o apariţie uriaşă chiar într-un film. Este vorba despre povestea de viaţă a lui Ilie Năstase, peliculă care are filmările chiar în aceste zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a putut să facă Ion Ţiriac de ziua lui!

Ion Țiriac îşi va face apariţia, în premieră, într-un film. Este vorba despre documentarul „Nasty”, dedicat legendarului Ilie Năstase și regizat de Tudor Giurgiu. Fostul partener de dublu al lui Ilie Năstase a acceptat să ia parte la filmări chiar de ziua sa, de Sfântul Ion. În acest moment, filmările la acest documentar sunt în plină desfăşurare. Totul s-a întâmplat chiar la una dintre proprietăţile lui Ion Ţiriac, Stejarii Country Club chiar de Sfântul Ion.

Cosmin Hodor nu a mers în acest an alături de Simona Halep în Australia pentru primele turnee din startul sezonului WTA și a rămas în România pentru a-l ajuta pe Tudor Giurgiu în realizarea filmului autobiografic despre cariera și viața lui Ilie Năstase. Nasty a dezvăluit rolul lui în realizarea acestui film de referinţă. „Cosmin Hodor e și el foarte implicat în producția acestui film. El e cu interviurile, cu toate întâlnirile, el se ocupă”, a spus Ilie Năstase, conform fanatik.ro.

Filmul, marele vis al lui Ilie Năstase

De altfel, Ilie Năstase a dezvăluit că acesta a fost marele său vis, de a se realiza un film despre propria viaţă. „Va fi un film documentar, nu unul artistic. Vor fi interviuri, imagini din meciuri pe care trebuie să le cumpărăm, costă foarte mult să faci un film ca o producție de la Hollywood.

Mi-am dorit de mult acest film. În 2018 trebuia să fie făcut de un producător din Serbia. Cosmin Hodor a avut ideea ca filmul să fie regizat de Tudor Giurgiu și s-a legat treaba astfel. Vreau să fac și muzeu și o statuie, am mai multe în cap. Mie mi-ar fi plăcut să mă joace Robert De Niro, dar e greu să îl ai pe el! E mai bine să rămânem în sfera asta a tenisului, nu mă bag la actorie”, a mai spus Năstase, conform sursei citate.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și