Închide meniul

Dezvăluiri incendiare ale lui Ion Ţiriac! L-au marcat pe viaţă pe magnat: „Mi-au produs o impresie uriaşă”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 6 ianuarie 2022, 11:18

Dezvăluiri incendiare ale lui Ion Ţiriac! L-au marcat pe viaţă pe magnat: „Mi-au produs o impresie uriaşă

Ion Ţiriac i-a lăsat cu gura căscată pe spanioli

Profimediaimages

Ion Ţiriac uimeşte la fiecare apariţie, dar acum toată lumea a rămas mască după dezvăluirile magnatului. Unul dintre cei mai bogaţi români a vorbit despre trei persoane din viaţa sa care l-au marcat. Au existat 3 oameni speciali care l-au impresionat până și pe Ion Țiriac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dezvăluiri incendiare ale lui Ion Ţiriac!

Ion Ţiriac este unul dintre cei mai bogați oameni din România, dar și din lume. Magnatul ocupă locul 3 în țara noastră, cu o avere estimată ce variază de la 7,2 miliarde de lei (aproximativ 1,44 miliarde de euro), până la aproape 2 miliarde de euro. Miliardarul se poate mândri cu o avere ce o însumează pe cea a lui Leon Messi și Cristiano Ronaldo, laolaltă.

În cadrul ultimului interviu acordat, miliardarul a dezvăluit persoanele care l-au impresionat de-a lungul vieții sale. Nimeni nu se aştepta ca Ţiriac să nominalizeze aceste 3 nume. Este vorba despre fostul președintele SUA între 1968-1974, Richard Nixon, ultimul șah al Iranului, Mohammad Reza Pahlavi și Ferry Porsche, fiul celui care a inventat brandul Porsche.

Persoanele care i-au marcat viaţa magnatului

„În viața mea au fost doi-trei oameni care au reușit să mă impresioneze. Și nu sunt un om ușor de impresionat. Unul era Nixon, cu prezența sa veselă. Poate a fost și megalomania mea, gândindu-mă că eram în prima delegație comunistă românească care a fost primită vreodată la Casa Albă în ’69. Dar când Nixon a intrat în cameră, i-ai simțit prezența.

Al doilea a fost șahul Persiei (nr. – vechea denumire a Iranului). Și al treilea: Ferry Porsche. Îmi amintesc în 1984 când m-am dus să iau modelul 959. Făcuseră 200 și am ajuns la el să iau o mașină. Eram însoțit de acest băiat care tocmai câștigase Wimbledon. 17 ani, blond, nu avea permis de conducere (n.r. – Boris becker). Și am intrat în biroul acestui domn, Ferry Porsche. Porsche mi-a făcut o impresie uriașă”, a declarat Ion Țiriac, conform christophorus. porsche.com.

Reclamă

Ultima afacere impresionantă i-a adus magnatului o sumă uriaşă de bani. Miliardarul a vândut, de curând, turneul de la Madrid pe care-l patrona de aproape 20 de ani. Fostul jucător de tenis va încasa pentru tranzacție o sumă cuprinsă între 200 – 250 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și