Închide meniul

„Curăţenie” la Galatasaray după demiterea lui Fatih Terim! Şapte plecări într-o zi + Culisele despărţirii dintre „Împărat” şi echipa lui Moruţan şi Cicâldău

Dragoș Vasile Publicat: 10 ianuarie 2022, 17:39

Reclamă
„Curăţenie la Galatasaray după demiterea lui Fatih Terim! Şapte plecări într-o zi + Culisele despărţirii dintre „Împărat şi echipa lui Moruţan şi Cicâldău

Fatih Terim a plecat de la Galatasaray

Profimedia

„Curăţenie” la Galatasaray după demiterea lui Fatih Terim

Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău trec prin momente teribile la Galatasaray. Gruparea „Cim Bom” a suferit o nouă umilinţă în campionatul Turciei, scor 0-1 cu Giresunspor, şi a ajuns pe locul 10 în clasament. De asemenea, cei doi români au rămas fără antrenor, după ce Fatih Terim s-a despărţit de Galata.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Turcia a prezentat culisele despărţirii dintre Fatih Termin şi Galatasaray. Potrivit fotomac.com.tr, „antrenorul a fost sunat de preşedintele Burak Elmas după eşecul cu Giresunspor, dar nu a răspuns. Acesta i-a trimis trei mesaje, dar nici la acestea nu a răspuns. Acela a fost momentul în care contractul său s-a terminat”.

De asemenea, alături de Fatih Terim au mai avut loc încă 7 plecări: directorul administrativ Şukru Hanedar, coordonatorul sportiv Fatih Ibradi, ofiţerul media Eray Sozen şi managerul Ender Uysal. Acestora li se adaugă şi alte 3 persoane din club Florya Metin Oktay, Fahri Yilmaz şi Necati Ateş, mai scrie sursa citată.

Fatih Terim şi-a luat deja adio de la Moruţan şi Cicâldău

Fatih Terim a plecat de la Galatasaray. Antrenorul care i-a adus la gruparea „Cim Bom” pe Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău a fost dat afară după o întâlnire cu başkanii clubului.

Conform fotomac.com.tr, Terim a avut o întâlnire de 15 minute cu preşedintele Burak Elmas, în urma căreia „Împăratul” a fost dat afară de la Galata, club pe care îl lasă pe locul 12, la 22 de puncte distanţă de liderul Trabzonspor.

Reclamă

Turcii susţin că la finalul întâlnirii, Fatih Terim a mers la stadion pentru a-şi lua lucrurile şi pentru a le spune adio jucătorilor şi angajaţilor de la club.

Terim a mai antrenat echipa în perioadele 1996-2000, 2002-2004 şi 2011-2013. El a mai pregătit formaţiile Ankaragucu, Goztepe, Fiorentina, AC Milan şi naţionala Turciei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și