Închide meniul

„Curăţenie” la Galatasaray după demiterea lui Fatih Terim! Şapte plecări într-o zi + Culisele despărţirii dintre „Împărat” şi echipa lui Moruţan şi Cicâldău

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 ianuarie 2022, 17:39

„Curăţenie la Galatasaray după demiterea lui Fatih Terim! Şapte plecări într-o zi + Culisele despărţirii dintre „Împărat şi echipa lui Moruţan şi Cicâldău

Fatih Terim a plecat de la Galatasaray

Profimedia

„Curăţenie” la Galatasaray după demiterea lui Fatih Terim

Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău trec prin momente teribile la Galatasaray. Gruparea „Cim Bom” a suferit o nouă umilinţă în campionatul Turciei, scor 0-1 cu Giresunspor, şi a ajuns pe locul 10 în clasament. De asemenea, cei doi români au rămas fără antrenor, după ce Fatih Terim s-a despărţit de Galata.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Turcia a prezentat culisele despărţirii dintre Fatih Termin şi Galatasaray. Potrivit fotomac.com.tr, „antrenorul a fost sunat de preşedintele Burak Elmas după eşecul cu Giresunspor, dar nu a răspuns. Acesta i-a trimis trei mesaje, dar nici la acestea nu a răspuns. Acela a fost momentul în care contractul său s-a terminat”.

De asemenea, alături de Fatih Terim au mai avut loc încă 7 plecări: directorul administrativ Şukru Hanedar, coordonatorul sportiv Fatih Ibradi, ofiţerul media Eray Sozen şi managerul Ender Uysal. Acestora li se adaugă şi alte 3 persoane din club Florya Metin Oktay, Fahri Yilmaz şi Necati Ateş, mai scrie sursa citată.

Citește și:

Fatih Terim şi-a luat deja adio de la Moruţan şi Cicâldău

Fatih Terim a plecat de la Galatasaray. Antrenorul care i-a adus la gruparea „Cim Bom” pe Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău a fost dat afară după o întâlnire cu başkanii clubului.

Conform fotomac.com.tr, Terim a avut o întâlnire de 15 minute cu preşedintele Burak Elmas, în urma căreia „Împăratul” a fost dat afară de la Galata, club pe care îl lasă pe locul 12, la 22 de puncte distanţă de liderul Trabzonspor.

Reclamă

Turcii susţin că la finalul întâlnirii, Fatih Terim a mers la stadion pentru a-şi lua lucrurile şi pentru a le spune adio jucătorilor şi angajaţilor de la club.

Terim a mai antrenat echipa în perioadele 1996-2000, 2002-2004 şi 2011-2013. El a mai pregătit formaţiile Ankaragucu, Goztepe, Fiorentina, AC Milan şi naţionala Turciei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și