Închide meniul
EXCLUSIV

„Dan Petrescu nu va face paşi greşiţi!” Helmut Duckadam îi spune lui Gigi Becali să îşi ia gândul de la titlu: „Să nu fie şi mai mare diferenţa de puncte dintre CFR şi FCSB!”

Dragoș Vasile Publicat: 10 ianuarie 2022, 23:46

Reclamă
„Dan Petrescu nu va face paşi greşiţi! Helmut Duckadam îi spune lui Gigi Becali să îşi ia gândul de la titlu: „Să nu fie şi mai mare diferenţa de puncte dintre CFR şi FCSB!

Helmut Duckadam a dat verdictul înainte de Universitatea craiova - FCSB

EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Helmut Duckadam îi spune lui Gigi Becali să îşi ia gândul de la titlu

Helmut Duckadam a analizat lupta la titlu din Liga 1 şi nu îi dă nicio şansă FCSB-ului. Fostul preşedinte de imagine al echipei lui Gigi Becali este de părere că CFR Cluj va cuceri al cincilea titlu consecutiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu nu cred că CFR-ul, cu Dan Petrescu, va face mulţi paşi greşiţi. Poate chiar să-şi permită câţiva paşi greşiţi. Nu cred că FCSB-ul poate să reducă foarte mult până în play-off această diferenţă de puncte. Sper să nu fie şi mai mare”, a declarat Helmut Duckadam, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

EXCLUSIV | Alexandru Bourceanu nu îi dă șanse FCSB-ului în lupta la titlu

FCSB a încheiat 2021 la 10 puncte în spatele liderului CFR Cluj, iar Alexandru Bourceanu, fostul căpitan al roș-albaștrilor, este de părere că echipa din Gruia va câștiga al cincilea titlu consecutiv.

”CFR a fost o echipă mai bună ca FCSB, asta e clar. E treaba clubului, managmentului, de ce n-au câștigat titlul 5 ani. CFR-ul are un avans destul de mare, dar în momentul în care vine play-off-ul vor veni undeva la 5, 6 puncte. Mai sunt meciuri de jucat din sezonul regulat așa că se mai pot întâmpla chestii.

E mai bună decât toate echipele, a fost mai bună în acest tur de campionat decât toate echipele din Liga 1. Dacă ne raportăm la rezultate, clar merită. Rezultatele sunt cele care contează dacă ne raportăm la titlu”, a declarat Alexandru Bourceanu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și