Închide meniul

Mihai Stoica, șocat de ultima mutare făcută de CFR Cluj. „E inflație acolo!” Ce problemă a semnalat la echipa lui Dan Petrescu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 ianuarie 2022, 22:56

Mihai Stoica, șocat de ultima mutare făcută de CFR Cluj. „E inflație acolo! Ce problemă a semnalat la echipa lui Dan Petrescu

Mihai Stoica e managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, manager general FCSB, într-o conferință de presă / Antena Sport

Mihai Stoica nu crede că Marko Dugandzic se poate ridica la nivelul unei echipe de talia CFR-ului. MM crede că explozia pe care croatul a avut-o la FC Botoșani a fost pur întâmplătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica, șocat de transferul lui Marko Dugandzic

Am o problemă cu atacanții care fac un singur sezon bun. Dugandzic a apărut de nicăieri, l-a făcut Croitoru să dea câteva goluri la FC Botoșani, apoi a plecat și a dispărut iar. Nu-l recomandă nimic pe Dugandzic să ajungă la o echipă de talia CFR-ului.

Dar altceva mă șochează. Debeljuh e în mare formă, Omrani e încă acolo, Sergiu Buș și-a văzut visul cu ochii și s-a întors acasă, de ce să-l mai aduci pe Dugandzic? Mai ales că ei se plâng că au mulți jucători în afara listei. E inflație acolo”, a spus Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

20 de meciuri a bifat Marko Dugandzic la FC Botoșani, în a doua parte a sezonului 2019-2020, când a înscris 11 goluri. După doar câteva luni petrecute la formația din Moldova, croatul a plecat FC Sochi, în Rusia, pentru 500.000 de euro.

După ce a plecat de la Botoșani, Dugandzic a adunat doar 24 de meciuri într-un an și jumătate la FC Sochi, reușind să marcheze numai cinci goluri.

Reclamă

CFR Cluj a semnat cu Marko Dugandzic

În prezent, Dugandzic este cotat la 500.000 de euro. Noul atacant al lui CFR Cluj ar putea să debuteze sub comanda lui Dan Petrescu chiar împotriva lui FCSB, la primul meci după reluarea campionatului.

Jucătorul de 27 de ani a mai evoluat la NK Osijek, Ternana şi Matera de-a lungul carierei. În această iarnă, CFR Cluj l-a mai transferat pe Sergiu Buș, adus liber de contract din Coreea de Sud. Echipa lui Dan Petrescu este lider în Liga 1, cu 10 puncte peste urmăritoarea FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și