Închide meniul

Ciprian Tătăruşanu s-a vindecat de COVID-19! Internaţionalul român revine la AC Milan înaintea programului infernal din Serie A

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 ianuarie 2022, 11:37

Ciprian Tătăruşanu s-a vindecat de COVID-19! Internaţionalul român revine la AC Milan înaintea programului infernal din Serie A

Ciprian Tătăruşanu a fost titular în Chelsea - Milan 3-0

Ciprian Tătăruşanu câştigat titlul cu AC Milan | Profimedia

Ciprian Tătăruşanu s-a vindecat de COVID-19

Portarul echipei AC Milan Ciprian Tătăruşanu s-a vindecat de COVID-19, potrivit clubului său. „AC Milan informează că portarul Ciprian Tătăruşanu a fost testat negativ pentru Covid-19. Jucătorul este vindecat şi este disponibil pentru antrenamentul de astăzi”, a anunţat clubul italian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Tătăruşanu a fost testat pozitiv cu coronavirus, la începutul anului. Portarul de 35 de ani a fost testat acasă a efectuat perioada de carantină impusă de protocolul sanitar.

Astfel, internaţionalul român revine la AC Milan chiar înainte de programul infernal din Serie A. După meciul cu Spezia (17 ianuarie), „diavolii roşii” o aşteaptă pe San Siro pe Juventus (23 ianuarie). După 6 zile, AC Milan va fi oaspete pe propriul stadion, când va avea derby cu Inter, campioana en-titre a Italiei (6 februarie).

Ciprian Tătărușanu, aproape de plecarea de la AC Milan

Ciprian Tătărușanu vrea să plece de la AC Milan, la finalul acestui sezon. Românul ajuns la 35 de ani nu se mulțumește cu statutul de rezervă a lui Mike Maignan, care a revenit între buturi după accidentare.

Reclamă

Conform notiziemilan.it, Tătărușanu nu își va duce la bun sfârșit contractul valabil până în vara lui 2023. Planul lui este unul clar: ultimii ani din carieră să îi petreacă la un club care să se bazeze pe serviciile lui, unul care să îi garanteze postul de titular.

Accidentarea lui Maignan i-a oferit lui SuperTătă șansa de a aduna 9 meciuri în toate competițiile acestui sezon. El a încasat 10 goluri, dar le-a atras tuturor atenția după penalty-ul apărat în fața lui Lautaro Martinez, în derby-ul cu Inter.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și