Închide meniul

FCSB – CFR Cluj | S-au pus în vânzare biletele pentru derby! Condiţiile care trebuie îndeplinite de fani pentru a avea acces pe Arena Naţională

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 13 ianuarie 2022, 13:10

FCSB – CFR Cluj | S-au pus în vânzare biletele pentru derby! Condiţiile care trebuie îndeplinite de fani pentru a avea acces pe Arena Naţională

Reguli pentru fani înainte de FCSB - CFR Cluj

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

FCSB – CFR Cluj e primul meci din 2022 pentru cele două echipe. După primele 21 de etape, ardelenii au 10 puncte avans în faţa rivalilor şi vin pe Arena Naţională pentru a bifa un rezultat care să îi apropie de al cincilea titlu consecutiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-au pus în vânzare biletele pentru FCSB – CFR Cluj

Oficialii echipei patronate de Gigi Becali au pus deja în vânzare biletele pentru partida cu CFR Cluj, de duminică, 23 ianuarie, de la ora 20:00, de pe Arena Naţională. Acestea sunt disponibile online pe www.bilete-fcsb.ro. Preţurile acestora sunt între 20 şi 100 de lei.

Preţurile biletelor sunt următoarele:

PELUZĂ – 20 LEI

TRIBUNA 2 – 35 LEI

Reclamă

VIP 3 – 50 LEI

VIP 2 – 75 LEI

VIP 1 – 100 LEI

Reclamă 4 / 0/3

Condiţiile de acces ale fanilor pe Arena Naţională

FCSB anunţă că oferă fanilor posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet tipărit acasă, pe hârtie A4). E-ticketele pot fi achiziţionate până în ziua meciului, la ora 12:00. De asemenea, persoanele care doresc să achiziţioneze online bilete clasice FCSB, livrate prin curier, o vor putea face până pe 19 ianuarie, la ora 12:00. Programul caselor de bilete de la Arena Naţională va fi anunţat săptămâna viitoare. Conform noului protocol de desfăşurare a competiţiilor de fotbal, au acces pe stadion, în limita a 30% din capacitate, următoarele categorii de persoane (regulă care se aplică automat şi în cazul reprezentanţilor mass media):

– Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

– Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

– Persoanele care prezintă un test PCR negativ efectuat în urmă cu maxim 72 de ore, respectiv un test antigen negativ efectuat în urmă cu maxim 48 de ore.

Documentele medicale care atestă apartenenţa spectatorilor la una dintre categoriile de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul. De asemenea, este obligatorie prezentarea, alături de documentele medicale, a unui document de identitate.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
Vezi toate știrile
Citește și