Închide meniul

FCSB – CFR Cluj | S-au pus în vânzare biletele pentru derby! Condiţiile care trebuie îndeplinite de fani pentru a avea acces pe Arena Naţională

Gabriel Zamfirescu Publicat: 13 ianuarie 2022, 13:10

FCSB – CFR Cluj | S-au pus în vânzare biletele pentru derby! Condiţiile care trebuie îndeplinite de fani pentru a avea acces pe Arena Naţională

Reguli pentru fani înainte de FCSB - CFR Cluj

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

  • S-au pus în vânzare biletele pentru derby
  • Condiţiile care trebuie îndeplinite de fani pentru a avea acces pe Arena Naţională

FCSB – CFR Cluj e primul meci din 2022 pentru cele două echipe. După primele 21 de etape, ardelenii au 10 puncte avans în faţa rivalilor şi vin pe Arena Naţională pentru a bifa un rezultat care să îi apropie de al cincilea titlu consecutiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-au pus în vânzare biletele pentru FCSB – CFR Cluj

Oficialii echipei patronate de Gigi Becali au pus deja în vânzare biletele pentru partida cu CFR Cluj, de duminică, 23 ianuarie, de la ora 20:00, de pe Arena Naţională. Acestea sunt disponibile online pe www.bilete-fcsb.ro. Preţurile acestora sunt între 20 şi 100 de lei.

Preţurile biletelor sunt următoarele:

Reclamă

PELUZĂ – 20 LEI

TRIBUNA 2 – 35 LEI

Reclamă

VIP 3 – 50 LEI

VIP 2 – 75 LEI

VIP 1 – 100 LEI

Reclamă 4 / 0/3

Condiţiile de acces ale fanilor pe Arena Naţională

FCSB anunţă că oferă fanilor posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet tipărit acasă, pe hârtie A4). E-ticketele pot fi achiziţionate până în ziua meciului, la ora 12:00. De asemenea, persoanele care doresc să achiziţioneze online bilete clasice FCSB, livrate prin curier, o vor putea face până pe 19 ianuarie, la ora 12:00. Programul caselor de bilete de la Arena Naţională va fi anunţat săptămâna viitoare. Conform noului protocol de desfăşurare a competiţiilor de fotbal, au acces pe stadion, în limita a 30% din capacitate, următoarele categorii de persoane (regulă care se aplică automat şi în cazul reprezentanţilor mass media):

Citește și:

– Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

– Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

– Persoanele care prezintă un test PCR negativ efectuat în urmă cu maxim 72 de ore, respectiv un test antigen negativ efectuat în urmă cu maxim 48 de ore.

Documentele medicale care atestă apartenenţa spectatorilor la una dintre categoriile de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul. De asemenea, este obligatorie prezentarea, alături de documentele medicale, a unui document de identitate.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!