Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

„Nu mă opresc, frate, e șansa mea!” Florentin Petre a rememorat debutul la Dinamo: „Nu m-a prins nimeni!”

Publicat: 14 ianuarie 2022, 8:23 / Actualizat: 5 aprilie 2023, 20:18

Reclamă
„Nu mă opresc, frate, e șansa mea! Florentin Petre a rememorat debutul la Dinamo: „Nu m-a prins nimeni!

Florentin Petre a rememorat debutul la Dinamo

AS.ro LIVE

Florentin Petre a rememorat debutul la Dinamo. Florentin Petre face parte din legendele clubului Dinamo. Invitat la AS.ro LIVE, Petre a dezvăluit cum a fost primul meci în tricoul alb-roșu. „Piticul” a profitat de faptul că echipa avea mai mulți jucători indisponibili și nu a mai ieșit din primul 11.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea debutului oficial, Petre a fost introdus într-o partidă amicală și i-a scos peri albi fundașului de pe partea sa. Acesta a ajuns să-l implore să se oprească, fără succes însă.

Florentin Petre a rememorat debutul la Dinamo

„Piticul” a dezvăluit faptul că nu a închis un ochi înaintea debutului și a povestit cum a trăit clipele înaintea primului meci oficial la Dinamo.

„În fiecare miercuri, Dinamo făcea un meci amical cu o echipă din ligile inferioare. Atunci aveau vreo trei sau patru accidentați, vreo patru suspendați, îți dai seama că am prins loc. Au zis să mă vadă și pe mine. Era o ploaie, aveam 57 de kg. Nu m-au prins ăia. Nu am dat gol, dar am dat de vreo trei ori bară.

Săracul, fundașul care era pe partea mea mi-a zis: te rog, oprește-te. ‘Nu mă opresc, frate, e șansa mea. Dacă nu trag acum, atunci când’, i-am răspuns. Am simțit că e momentul. Ploaie, furtună, nu m-a prins nimeni. După meci, am zis că ce o fi, o fi.

Reclamă

Cu două zile înainte de meci intram în cantonament. Cu o zi înainte de joc, vine nea Florin Marin și-mi zice că o să joc. Mi-a venit în cap toată istoria, toate drumurile prin zăpadă până la stadion. Mi-am văzut toată copilăria. Mi-am pus toată presiunea în cap. Să debutezi la un club așa mare. Când mă gândeam cine a jucat acolo. Am adormit pe final de noapte, când se crăpa de ziuă”, și-a amintit Florentin Petre la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și