Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

„Nu mă opresc, frate, e șansa mea!” Florentin Petre a rememorat debutul la Dinamo: „Nu m-a prins nimeni!”

Reclamă

Publicat: 14 ianuarie 2022, 8:23 / Actualizat: 5 aprilie 2023, 20:18

„Nu mă opresc, frate, e șansa mea! Florentin Petre a rememorat debutul la Dinamo: „Nu m-a prins nimeni!

Florentin Petre a rememorat debutul la Dinamo

AS.ro LIVE

Florentin Petre a rememorat debutul la Dinamo. Florentin Petre face parte din legendele clubului Dinamo. Invitat la AS.ro LIVE, Petre a dezvăluit cum a fost primul meci în tricoul alb-roșu. „Piticul” a profitat de faptul că echipa avea mai mulți jucători indisponibili și nu a mai ieșit din primul 11.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea debutului oficial, Petre a fost introdus într-o partidă amicală și i-a scos peri albi fundașului de pe partea sa. Acesta a ajuns să-l implore să se oprească, fără succes însă.

Florentin Petre a rememorat debutul la Dinamo

„Piticul” a dezvăluit faptul că nu a închis un ochi înaintea debutului și a povestit cum a trăit clipele înaintea primului meci oficial la Dinamo.

„În fiecare miercuri, Dinamo făcea un meci amical cu o echipă din ligile inferioare. Atunci aveau vreo trei sau patru accidentați, vreo patru suspendați, îți dai seama că am prins loc. Au zis să mă vadă și pe mine. Era o ploaie, aveam 57 de kg. Nu m-au prins ăia. Nu am dat gol, dar am dat de vreo trei ori bară.

Săracul, fundașul care era pe partea mea mi-a zis: te rog, oprește-te. ‘Nu mă opresc, frate, e șansa mea. Dacă nu trag acum, atunci când’, i-am răspuns. Am simțit că e momentul. Ploaie, furtună, nu m-a prins nimeni. După meci, am zis că ce o fi, o fi.

Reclamă

Cu două zile înainte de meci intram în cantonament. Cu o zi înainte de joc, vine nea Florin Marin și-mi zice că o să joc. Mi-a venit în cap toată istoria, toate drumurile prin zăpadă până la stadion. Mi-am văzut toată copilăria. Mi-am pus toată presiunea în cap. Să debutezi la un club așa mare. Când mă gândeam cine a jucat acolo. Am adormit pe final de noapte, când se crăpa de ziuă”, și-a amintit Florentin Petre la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:45 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și