Închide meniul

„Acum am acţionat! E frumos, înalt!” Gigi Becali forţează un super-transfer la FCSB: „Dacă nu-l dau acum, o să-l iau gratis”

Antena Sport Publicat: 15 ianuarie 2022, 18:06

Reclamă
„Acum am acţionat! E frumos, înalt! Gigi Becali forţează un super-transfer la FCSB: „Dacă nu-l dau acum, o să-l iau gratis

Gigi Becali, convins că FCSB nu mai poate câștiga titlul

Profimedia

Gigi Becali a anunţat că nu mai vrea să bage bani în transferuri. Patronul FCSB e dispus să facă o singură excepţie. Vrea să dea bani pentru transferul lui David Miculescu. Patronul FCSB le-ar fi oferit celor de la UTA 500.000 de euro şi să îl lase până în vară pe Miculescu să joace la Arad. În caz contrar, Becali va forţa în vară transferului „noului Dennis Man”, atunci când îi expiră contractul cu UTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali forţează transferul lui David Miculescu

E frumos, înalt, are o aliură de fotbalist. De vreo șase luni – un an am vrut să-l iau, acum am acționat. Dacă nu-l dau acum, o să-l iau gratis”, a spus Gigi Becali la sport.ro.

Gigi Becali l-a vrut şi în vară pe David Miculescu

Gigi Becali l-a vrut pe Miculescu şi în vară şi a oferit tot 500.000 de euro. Atacantul de 20 de ani e cotat la 700.000 de euro şi a marcat 6 goluri în cele 21 meciuri disputate în acest sezon pentru UTA, în toate competiţiile.

„FCSB a făcut o ofertă de 500.000 de euro pentru David Miculescu, în vară. UTA a refuzat oferta, nu a cerut altă sumă. Atenţie, noi nu am contactat jucătorul, noi am făcut ofertă oficială clubului UTA, atât. Dacă în iarnă se va discuta din nou… e un jucător care ne interesează. Am făcut un live cu suporterii noştri, pe care au intrat vreo 3000 de suporteri, şi m-a întrebat un fan ce părere am de Miculescu.

Am spus, înainte de a avea el reuşitele din sezonul ăsta, şi am spus că David Miculescu e un jucător pe care îl cunosc foarte bine, pe care îl ştiu de la echipa naţională, care are un fizic care seamănă cu al lui Milinkovic-Savic. După câteva luni s-a făcut oferta. Nu ştiu dacă merită mai mult de 500.00 de euro… nu s-ar putea mări oferta în această iarnă, sub nicio formă, Gigi când face o ofertă, a doua e mai mică”, a spus şi Mihai Stoica.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și