Închide meniul

„Acum am acţionat! E frumos, înalt!” Gigi Becali forţează un super-transfer la FCSB: „Dacă nu-l dau acum, o să-l iau gratis”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 ianuarie 2022, 18:06

„Acum am acţionat! E frumos, înalt! Gigi Becali forţează un super-transfer la FCSB: „Dacă nu-l dau acum, o să-l iau gratis

Gigi Becali, convins că FCSB nu mai poate câștiga titlul

Profimedia

Gigi Becali a anunţat că nu mai vrea să bage bani în transferuri. Patronul FCSB e dispus să facă o singură excepţie. Vrea să dea bani pentru transferul lui David Miculescu. Patronul FCSB le-ar fi oferit celor de la UTA 500.000 de euro şi să îl lase până în vară pe Miculescu să joace la Arad. În caz contrar, Becali va forţa în vară transferului „noului Dennis Man”, atunci când îi expiră contractul cu UTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali forţează transferul lui David Miculescu

E frumos, înalt, are o aliură de fotbalist. De vreo șase luni – un an am vrut să-l iau, acum am acționat. Dacă nu-l dau acum, o să-l iau gratis”, a spus Gigi Becali la sport.ro.

Citește și:

Gigi Becali l-a vrut şi în vară pe David Miculescu

Gigi Becali l-a vrut pe Miculescu şi în vară şi a oferit tot 500.000 de euro. Atacantul de 20 de ani e cotat la 700.000 de euro şi a marcat 6 goluri în cele 21 meciuri disputate în acest sezon pentru UTA, în toate competiţiile.

„FCSB a făcut o ofertă de 500.000 de euro pentru David Miculescu, în vară. UTA a refuzat oferta, nu a cerut altă sumă. Atenţie, noi nu am contactat jucătorul, noi am făcut ofertă oficială clubului UTA, atât. Dacă în iarnă se va discuta din nou… e un jucător care ne interesează. Am făcut un live cu suporterii noştri, pe care au intrat vreo 3000 de suporteri, şi m-a întrebat un fan ce părere am de Miculescu.

Am spus, înainte de a avea el reuşitele din sezonul ăsta, şi am spus că David Miculescu e un jucător pe care îl cunosc foarte bine, pe care îl ştiu de la echipa naţională, care are un fizic care seamănă cu al lui Milinkovic-Savic. După câteva luni s-a făcut oferta. Nu ştiu dacă merită mai mult de 500.00 de euro… nu s-ar putea mări oferta în această iarnă, sub nicio formă, Gigi când face o ofertă, a doua e mai mică”, a spus şi Mihai Stoica.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și