Închide meniul

Tragedie în familia unui cunoscut fotbalist. Soția lui a murit într-un cumplit accident de mașină

Alexandru Ivan Publicat: 15 ianuarie 2022, 20:06

Reclamă
Tragedie în familia unui cunoscut fotbalist. Soția lui a murit într-un cumplit accident de mașină

Tragedie în familia unui cunoscut fotbalist

Sursa: Instagram Viktoria Danchenko

Viktoria Danchenko (27 de ani) era la volanul mașinii soțului, un Mercedes, în momentul când s-a produs tragedia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soția unui cunoscut fotbalist a murit într-un accident teribil

Mașina în care era Viktoria s-a lovit de un alt autoturism, după care a intrat într-un camion. Viktoria a murit pe loc. Pompierii s-au chinuit să îi scoată corpul femeii dintre fiarele mașinii, care a fost distrusă complet, anunță Daily Star.

Sursa: Daily Star

Viktoria era influencer și model, iar apropiații o cunoșteau ca fiind o iubitoare a vitezei. Tânăra se filma des în timp ce se afla la volan, conducând cu viteză peste limitele admise.

Tânăra avea o diplomă în psihologie la Universitatea Națională de Comerț și Economie din Kiev.

Cum s-au cunoscut Viktoria și Oleg Danchenko

Viktoria și Oleg formau un cuplu din 2017 și s-au căsătorit în 2020. Într-unul dintre interviurile din trecut, femeia a povestit cum și-a întâlnit partenerul.

Reclamă

Prima întâlnire a fost drăguță, am jucat cărți tot drumul, ascultând muzică. L-am hrănit cu clătite cu fructe și smântână pe care le găteam. Suntem împreună de atunci. Mă uit la toate meciurile lui, chiar și la amicale„, spunea Viktoria, despre relația cu soțul ei.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Viktoria Danchenko 💍🤍 (@meuwmiu)

Oleg Danchenko, în vârstă și el de 27 de ani, a mai jucat pentru echipele importante rusești Rubin Kazan și Anzhi Makhachkala, precum și pentru gigantul ucrainean Șahtior Donețk.

Reclamă 4 / 0/3

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 22:00 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și