Închide meniul

”Vă spun sincer, a fost curtat!” Valentin Mihăilă, dorit în Serie A. Ce spune Giovanni Becali despre transferul internaționalului român

Dragoș Vasile Publicat: 16 ianuarie 2022, 16:24

Reclamă
”Vă spun sincer, a fost curtat!” Valentin Mihăilă, dorit în Serie A. Ce spune Giovanni Becali despre transferul internaționalului român

Valentin Mihăilă, dorit în Serie A

Profimedia

Valentin Mihăilă, dorit în Serie A

Mihăilă a fost dorit de Sassuolo, unde antrenor este Roberto D’Aversa, tehnician care a lucrat cu Man și Mihăilă sezonul trecut. Totuși, mutarea a picat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Mihăilă, vă spun sincer, a fost curtat de Sassuolo. Împrumutat pe șase luni și opțiune de 12 milioane (n.r.- de euro). Atât plătea dacă le (n.r.- cei de la Sassuolo) convenea cum joacă. Nu! Parma a zis nu pentru că Mihăilă s-ar putea să joace în sistemul lui Iachini, 3-5-2. Iar Dennis (n.r.- Man) ar trebui să fie un fundaș stânga mai ofensiv. De asta spunem că Parma poate să-l lase să plece împrumut. 

Iachini mi-a vorbit extraordinar de amândoi: ‘Ei și cu un spaniol adus de la Sevilla sunt cei mai importanți jucători de la Parma, dar cred în sistemul ăsta. Pentru Dennis va fi mai puțin spațiu’. Mihăilă ar intra în acest sistem, lângă un atacant. Parma a dat nouă milioane și Sassuolo plătea 12. Le-am spus să facă o opțiune obligatorie, dar au spus că sunt bani prea mulți”, a declarat Giovanni Becali, potrivit digisport.ro.

Valentin Mihăilă a bifat până acum 12 meciuri la Parma în acest sezon de Serie B, reușind să-și treacă în cont două goluri și un assist. Românul mai are contract cu „cruciații” până în 2025.

6 milioane de euro valorează Valentin Mihăilă, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Reclamă

Parma, mai aproape de Serie C decât de Serie A

Echipa lui Valentin Mihăilă și Dennis Man are mari probleme. Parma e doar pe locul 12 în Serie B și se luptă să evite retrogradarea în liga a treia din Italia.

La începutul sezonului, „cruciații” voiau să promoveze înapoi în Serie A. Aceștia au obținut doar 23 de puncte în 18 meciuri.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și