Închide meniul

N-au ținut cont de sfatul lui Gigi Becali! Mai mulți jucători de la FCSB s-au vaccinat anti COVID-19

Antena Sport Publicat: 17 ianuarie 2022, 8:42

Reclamă
N-au ținut cont de sfatul lui Gigi Becali! Mai mulți jucători de la FCSB s-au vaccinat anti COVID-19

Mihai Stoica, anunț despre jucătorii de la FCSB care s-au vaccinat

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

În acest moment, FCSB are 15 jucători imuni la COVID-19. Șapte vaccinați și opt trecuți prin boală, recent, după cum susține Mihai Stoica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avem șapte vaccinați și opt trecuți prin boală. 15 dintr-un lot de 28, care suntem acum. Ceilalți, toți, cu o singură excepție, au făcut în 2020, dar riscul de reinfectare e mult mai mic decât riscul de infectare al unuia care n-a făcut.

Pe protocol, la două săptămâni se face testarea, la fiecare 14 zile. Noi facem joi, o să facem apoi joi, peste două săptămâni„, a declarat Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Andrei Cordea, probleme după ce s-a vindecat de COVID-19

FCSB a fost de două ori lovită de COVID-19, de la apariția noului coronavirus. Mihai Stoica a dezvăluit că un fotbalist a avut probleme după ce s-a vindecat de coronavirus.

Singurul care a avut simptome pronunţate şi s-a văzut, a ieşit şi de la antrenament după ce s-a negativat, şi s-a văzut că nu e ok. Acum e ok, a făcut pregătirea (n.r. – Andrei Cordea).

Reclamă

La noi toate antrenamentele sunt monitorizate, au Catapultul care spune când ritmul cardiac depăşeşte o anumită zonă, te atenţionează, ‘vezi că ai intrat în zona roşie, ieşi‘”, a mai spus MM.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și