Închide meniul

N-au ținut cont de sfatul lui Gigi Becali! Mai mulți jucători de la FCSB s-au vaccinat anti COVID-19

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 ianuarie 2022, 8:42

N-au ținut cont de sfatul lui Gigi Becali! Mai mulți jucători de la FCSB s-au vaccinat anti COVID-19

Mihai Stoica, anunț despre jucătorii de la FCSB care s-au vaccinat

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

În acest moment, FCSB are 15 jucători imuni la COVID-19. Șapte vaccinați și opt trecuți prin boală, recent, după cum susține Mihai Stoica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avem șapte vaccinați și opt trecuți prin boală. 15 dintr-un lot de 28, care suntem acum. Ceilalți, toți, cu o singură excepție, au făcut în 2020, dar riscul de reinfectare e mult mai mic decât riscul de infectare al unuia care n-a făcut.

Pe protocol, la două săptămâni se face testarea, la fiecare 14 zile. Noi facem joi, o să facem apoi joi, peste două săptămâni„, a declarat Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Citește și:

Andrei Cordea, probleme după ce s-a vindecat de COVID-19

FCSB a fost de două ori lovită de COVID-19, de la apariția noului coronavirus. Mihai Stoica a dezvăluit că un fotbalist a avut probleme după ce s-a vindecat de coronavirus.

Singurul care a avut simptome pronunţate şi s-a văzut, a ieşit şi de la antrenament după ce s-a negativat, şi s-a văzut că nu e ok. Acum e ok, a făcut pregătirea (n.r. – Andrei Cordea).

Reclamă

La noi toate antrenamentele sunt monitorizate, au Catapultul care spune când ritmul cardiac depăşeşte o anumită zonă, te atenţionează, ‘vezi că ai intrat în zona roşie, ieşi‘”, a mai spus MM.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 21:15 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! Vezi toate știrile
Citește și