Închide meniul
VIDEO

Novak Djokovic, primire spectaculoasă în Dubai. Fanii s-au îngrămădit să facă poze cu starul care a fost expulzat din Australia. Ce se întâmplă acum cu liderul ATP

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 ianuarie 2022, 9:13

Reclamă
Novak Djokovic, primire spectaculoasă în Dubai. Fanii s-au îngrămădit să facă poze cu starul care a fost expulzat din Australia. Ce se întâmplă acum cu liderul ATP

Novak Djokovic, așteptat de fani în Dubai

Captură Twitter

În momentul în care a ajuns în Emirate, „Nole” a avut parte de o primire emoționantă. Fanii l-au așteptat în număr mare și s-au grăbit să facă poze cu el. Djokovic s-a oprit și le-a făcut pe plac acestora.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic a ajuns în Dubai după ce a fost expulzat din Australia

Novak i-a avut alături pe membrii echipei sale, Goran Ivanisevic și Ulysses Badiou. Chiar dacă s-a crezut că se va îndrepta spre Serbia, se pare că Spania va fi noua destinație a starului care a fost în centrul unui scandal uriaș.

Djokovic va ajunge mai întâi în Spania, unde va rămâne în următoarele 10 zile, iar după aceea se va întoarce în țara lui. La Marbella, Novak se va alătura soției sale, Jelena, și copiilor, care au rămas acolo după ce au petrecut Sărbătorile în Belgrad„, anunță sârbii de la blic.rs.

După ce s-a menţinut decizia ministrului Imigraţiei, Alex Hawke, de anulare a vizei, Djokovic riscă să nu mai poată intra în Australia în următorii trei ani.

Reclamă

Srdjan Djokovic și-a ieșit din minți după ce fiul său a fost deportat din Australia

Srdjan Djokovic, tatăl tenismenului Novak Djokovic, a reacționat dur după ce fiul său a pierdut apelul după ce i-a fost anulată viza și a fost deportat din Australia.

S-a oprit tentativa eșuată de asasinat împotriva celui mai bun atlet din lume, cu 50 de gloanțe în pieptul lui Novak. Și după toate astea, el oferă suport unui tânăr jucător de 17 ani (n.red. – s-a referit la Thanasi Kokkinakis care a câștigat primul său trofeu ATP, la Adelaide, și care are de fapt 25 de ani). Acesta este Nole: o ființă umană, un frate. Ne vedem la Paris!”, a spus Srdjan Djokovic, potrivit Light Home.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și