Închide meniul
VIDEO

Novak Djokovic, primire spectaculoasă în Dubai. Fanii s-au îngrămădit să facă poze cu starul care a fost expulzat din Australia. Ce se întâmplă acum cu liderul ATP

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 ianuarie 2022, 9:13

Novak Djokovic, primire spectaculoasă în Dubai. Fanii s-au îngrămădit să facă poze cu starul care a fost expulzat din Australia. Ce se întâmplă acum cu liderul ATP

Novak Djokovic, așteptat de fani în Dubai

Captură Twitter

În momentul în care a ajuns în Emirate, „Nole” a avut parte de o primire emoționantă. Fanii l-au așteptat în număr mare și s-au grăbit să facă poze cu el. Djokovic s-a oprit și le-a făcut pe plac acestora.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic a ajuns în Dubai după ce a fost expulzat din Australia

Novak i-a avut alături pe membrii echipei sale, Goran Ivanisevic și Ulysses Badiou. Chiar dacă s-a crezut că se va îndrepta spre Serbia, se pare că Spania va fi noua destinație a starului care a fost în centrul unui scandal uriaș.

Djokovic va ajunge mai întâi în Spania, unde va rămâne în următoarele 10 zile, iar după aceea se va întoarce în țara lui. La Marbella, Novak se va alătura soției sale, Jelena, și copiilor, care au rămas acolo după ce au petrecut Sărbătorile în Belgrad„, anunță sârbii de la blic.rs.

După ce s-a menţinut decizia ministrului Imigraţiei, Alex Hawke, de anulare a vizei, Djokovic riscă să nu mai poată intra în Australia în următorii trei ani.

Reclamă
Citește și:

Srdjan Djokovic și-a ieșit din minți după ce fiul său a fost deportat din Australia

Srdjan Djokovic, tatăl tenismenului Novak Djokovic, a reacționat dur după ce fiul său a pierdut apelul după ce i-a fost anulată viza și a fost deportat din Australia.

S-a oprit tentativa eșuată de asasinat împotriva celui mai bun atlet din lume, cu 50 de gloanțe în pieptul lui Novak. Și după toate astea, el oferă suport unui tânăr jucător de 17 ani (n.red. – s-a referit la Thanasi Kokkinakis care a câștigat primul său trofeu ATP, la Adelaide, și care are de fapt 25 de ani). Acesta este Nole: o ființă umană, un frate. Ne vedem la Paris!”, a spus Srdjan Djokovic, potrivit Light Home.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-1. Covăsnenii au reuşit să egaleze, după ce Florinel Coman a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori Vezi toate știrile
Citește și