Închide meniul
VIDEO

Carlo Ancelotti, genial după ce Luka Modric a fost declarat omul finalei Supercupei Spaniei. ”Hei, ai greșit o pasă, ai greșit o pasă”. Ce spune croatul despre prelungirea contractului cu Real Madrid

Antena Sport Publicat: 17 ianuarie 2022, 9:16

Reclamă
Carlo Ancelotti, genial după ce Luka Modric a fost declarat omul finalei Supercupei Spaniei. ”Hei, ai greșit o pasă, ai greșit o pasă”. Ce spune croatul despre prelungirea contractului cu Real Madrid

Carlo Ancelotti îl îmbrățișează pe Luka Modric

Profimediaimages

Croatul tocmai fusese declarat omul meciului și se îndrepta spre antrenor, care ”l-a certat”: ”Ai greșit o pasă, ai greșit o pasă!”, a țipat, în glumă italianul, către cel care a marcat primul gol al partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul Balon de Aur s-a amuzat și, având și trofeul în mână, s-a îmbrațișat cu Ancelotti, dar și cu Casemiro, colegul său de la mijlocul terenului, alături de care a speriat mulți adversari de-a lungul timpului.

Luka Modric: Nu există nimic, nimic mai bun decât să fiu jucătorul lui Real Madrid

După meciul care i-a adus lui Modric al 17-lea trofeu alături de Real Madrid, jucătorul ajuns la 36 de ani a dat asigurări că își va prelungi contractul valabil până la finalul acestui sezon.

”Nu există nimic, nimic mai bun pentru mine decât să joc la Real Madrid. Nu mă gândesc la prelungirea contractului, acum. Clubul știe ce îmi doresc. Cu siguranță, vom ajunge curând la o înțelegere”, a fost mesajul jucătorului cotat la 10 milioane de euro.

Reclamă

Real Madrid a câştigat Supercupa Spaniei

Real Madrid a câştigat, duminică, Supercupa Spaniei, învingând Athletic Bilbao, scor 2-0, în finala disputată la Riad. Madrilenii au obţinut trofeul pentru a 12-a oară.

Golurile au fost marcate de Modric ’38 şi Benzema ’52 (penalty). În minutul 87, de la madrileni a fost eliminat Militao. Două minute mai târziu, Bilbao a ratat un penalty prin Garcia.

Cele două echipe au ajuns în finală învingând în semifinale, tot la Riad, FC Barcelona (scor 3-2 după prelungiri pentru Real Madrid) şi Atletico Madrid (scor 2-1 pentru Bilbao).

Reclamă 4 / 0/3

Barcelona şi Athletic Bilbao sunt finalistele ediţiei 2020-2021 a Cupei Spaniei, câştigată de catalani, iar Atletico Madrid şi Real Madrid sunt campioana en titre din LaLiga, respectiv locul doi în ediţia trecută a campionatului spaniol.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” Vezi toate știrile
Citește și