Închide meniul
VIDEO

Carlo Ancelotti, genial după ce Luka Modric a fost declarat omul finalei Supercupei Spaniei. ”Hei, ai greșit o pasă, ai greșit o pasă”. Ce spune croatul despre prelungirea contractului cu Real Madrid

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 ianuarie 2022, 9:16

Carlo Ancelotti, genial după ce Luka Modric a fost declarat omul finalei Supercupei Spaniei. ”Hei, ai greșit o pasă, ai greșit o pasă”. Ce spune croatul despre prelungirea contractului cu Real Madrid

Carlo Ancelotti îl îmbrățișează pe Luka Modric

Profimediaimages

Croatul tocmai fusese declarat omul meciului și se îndrepta spre antrenor, care ”l-a certat”: ”Ai greșit o pasă, ai greșit o pasă!”, a țipat, în glumă italianul, către cel care a marcat primul gol al partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul Balon de Aur s-a amuzat și, având și trofeul în mână, s-a îmbrațișat cu Ancelotti, dar și cu Casemiro, colegul său de la mijlocul terenului, alături de care a speriat mulți adversari de-a lungul timpului.

Luka Modric: Nu există nimic, nimic mai bun decât să fiu jucătorul lui Real Madrid

După meciul care i-a adus lui Modric al 17-lea trofeu alături de Real Madrid, jucătorul ajuns la 36 de ani a dat asigurări că își va prelungi contractul valabil până la finalul acestui sezon.

”Nu există nimic, nimic mai bun pentru mine decât să joc la Real Madrid. Nu mă gândesc la prelungirea contractului, acum. Clubul știe ce îmi doresc. Cu siguranță, vom ajunge curând la o înțelegere”, a fost mesajul jucătorului cotat la 10 milioane de euro.

Reclamă
Citește și:

Real Madrid a câştigat Supercupa Spaniei

Real Madrid a câştigat, duminică, Supercupa Spaniei, învingând Athletic Bilbao, scor 2-0, în finala disputată la Riad. Madrilenii au obţinut trofeul pentru a 12-a oară.

Golurile au fost marcate de Modric ’38 şi Benzema ’52 (penalty). În minutul 87, de la madrileni a fost eliminat Militao. Două minute mai târziu, Bilbao a ratat un penalty prin Garcia.

Cele două echipe au ajuns în finală învingând în semifinale, tot la Riad, FC Barcelona (scor 3-2 după prelungiri pentru Real Madrid) şi Atletico Madrid (scor 2-1 pentru Bilbao).

Reclamă 4 / 0/3

Barcelona şi Athletic Bilbao sunt finalistele ediţiei 2020-2021 a Cupei Spaniei, câştigată de catalani, iar Atletico Madrid şi Real Madrid sunt campioana en titre din LaLiga, respectiv locul doi în ediţia trecută a campionatului spaniol.

Recomandări
  • Real Madrid – Athletic Bilbao 2-0
  • Luka Modric a fost declarat omul finalei Supercupei Spaniei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 4-1. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și