Închide meniul

Cristiano Ronaldo a fost premiat de FIFA după ce a devenit cel mai bun marcator din istorie pentru echipa naţională: „E un vis devenit realitate!” Când se va retrage din fotbal starul portughez

Antena Sport Publicat: 17 ianuarie 2022, 22:39 / Actualizat: 23 martie 2023, 22:27

Reclamă
Cristiano Ronaldo a fost premiat de FIFA după ce a devenit cel mai bun marcator din istorie pentru echipa naţională: „E un vis devenit realitate! Când se va retrage din fotbal starul portughez

Cristiano Ronaldo a fost premiat de FIFA

Profimedia

Cristiano Ronaldo a fost premiat de FIFA în cadrul galei The Best de la Zurich, după ce a reuşit să devină cel mai bun marcator din istoria echipelor naţionale, cu 115 goluri. Cristiano Ronaldo a mers personal în Elveţia pentru a-şi ridica premiul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FIFA i-a acordat un premiu special după ce starul portughez a devenit jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la echipa naţională. Ronaldo a ajun sla 115 goluri marcate în tricoul Portugaliei, cu 6 mai multe decât Ali Daei, cel ccare marcase 109 goluri în tricoul naţionalei Iranului.

Cristiano Ronaldo a vorbit şi despre momentul în care se va retrage fotbal. Nu are de gând să o facă prea curând.

Cristiano Ronaldo a fost premiat de FIFA. A devenit cel mai bun marcator din istorie pentru echipa naţională

Este un vis devenit realitate. În primul rând, trebuie să le mulţumesc colegilor mei din echipa naţională din ultimii 20 de ani cu care am jucat. Recordul a fost 109, nu? Deci am şase înainte. Sunt atât de mândru. Este un premiu special de la Fifa – o organizaţie pe care o respect foarte mult. Trebuie să mulţumesc şi familiei mele. În curând voi fi din nou tată. Sunt mândru.

Este grozav să fii marcatorul tuturor timpurilor. Încă am pasiunea pentru joc şi pentru a marca goluri. Joc fotbal de când aveam cinci ani. Când merg pe teren, chiar şi la antrenament, motivaţia este încă acolo. Chiar şi la 37 de ani în curând, Mă simt bine, continui sa muncesc din greu. Iubesc jocul si am pasiune. Vreau să continui. Sper să mai joc poate patru sau cinci ani, totul este mental. Dacă îţi tratezi bine corpul, atunci când ai nevoie, acesta te va răsplăti„, a spus Cristiano Ronaldo.

Reclamă
Reclamă

Prima reacţie a lui Robert Lewandowski, după ce l-a învins pe Lionel Messi

Robert Lewandowski a câştigat trofeul acordat celui mai bun jucător din 2021 în Gala FIFA „The Best”. Polonezeul şi-a luat revanşa în faţa lui Messi, cel care l-a învins în cursa pentru „Balonul de Aur”. Robert Lewandowski a fost desemnat de FIFA cel mai bun jucător de fotbal din 2021. Atacantul polonez a avut parte de un an de vis la Bayern Munchen.

Mulțumesc foarte mult! Sunt foarte onorat să câștig acest trofeu, mă simt foarte mândru. Simt fericire, pentru că acest trofeu le aparține și colegilor mei, pentru că toți am muncit împreună pentru a câștiga. Voi împărți acest trofeu cu toți din jurul meu.

Nu am visat niciodată să bat recordul lui Muller, dacă m-ai fi întrebat acum câțiva ani dacă se poate, ți-aș fi spus că e imposibil. I-am mulțumit și lui, pentru că fără el ar fi fost imposibil să-i bat recordul impresionant. Sunt foarte fericit și mândru„, a spus Robert Lewandowski, după ce a câştigat trofeul FIFA „The Best”.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și