Închide meniul
UPDATE

Robert Lewandowski a fost desemnat cel mai bun fotbalist din 2021 la Gala FIFA „The Best”. Şi-a luat revanşa după ce a pierdut „Balonul de Aur” în faţa lui Messi. Tuchel, antrenorul anului

Antena Sport Publicat: 17 ianuarie 2022, 20:14 / Actualizat: 18 ianuarie 2022, 1:13

Robert Lewandowski a fost desemnat cel mai bun fotbalist din 2021 la Gala FIFA The Best”. Şi-a luat revanşa după ce a pierdut „Balonul de Aur în faţa lui Messi. Tuchel, antrenorul anului

Robert Lewandowski l-a învins pe Lionel Messi

Profimedia

  • Robert Lewandowski l-a învins pe Lionel Messi
  • Ce premiu a primit Cristiano Ronaldo

Update 21:30: Gala FIFA „The Best” s-a încheiat. Atacantul polonez al echipei Bayern Munchen, Robert Lewandowski, a fost desemnat cel mai bun fotbalist al anului 2021 la gala The Best FIFA. Ceilalţi nominalizaţi au fost argentinianul Lionel Messi (PSG) şi egipteanul Mohamed Salah (Liverpool). Lewandowski a câştigat acest premiu şi anul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La The Best FIFA Women’s Player s-a impus spaniola Alexia Putellas de la FC Barcelona. Celelalte finaliste au fost Jenni Hermoso (Spania / FC Barcelona) şi Sam Kerr (Australia / Chelsea FC Women). La gala de la Zurich, cel mai bun antrenor a fost desemnat germanul Thomas Tuchel de la Chelsea, pentru fotbalul feminin fiind recompensată Emma Hayes, care antrenează Chelsea FC Women.

Cel mai bun portar a fost desemnat Edouard Mendy (Chelsea), respectiv Christiane Endler la feminin (Chile/PSG/Olympique Lyon). Premiul Puskas pentru cel mai frumos gol i-a revenit lui Erik Lamela (Tottenham), pentru reuşita din meciul cu Arsenal, din campionatul Angliei, din 14 martie 2021.

Reclamă

The Best FIFA Fan Award a fost câştigat de suporterii Danemarcei şi Finlandei (la meciul marcat de cazul Christian Eriksen, fanii finlandezi au scandat “Christian”, iar cei danezi au răspuns “Eriksen”). The FIFA Fair Play Award a fost obţinut de naţionala Danemarcei, medicii şi staful tehni, care au intervenit în cazul Eriksen.

Update 21.25: Cristiano Ronaldo a primit un premiu special la Gala FIFA „The Best”. 

Reclamă

Update 21.18: Robert Lewandowski a fost desemnat cel mai bun jucător din lume la Gala FIFA „The Best”. Polonezul şi-a luat revanşa în faţa lui Lionel Messi, care a câştigat Balonul de Aur.

Reclamă 4 / 0/3

Update 21.15: Alexia Putellas a fost desemnată cea mai bună jucătoare de fotbal din lume.

Update 21.10: S-a desemnat şi cea mai bună echipă a anului din fotbalul masculin. Atac stelar cu Ronaldo, Haaland, Lewandowski şi Messi.

Update 21.05: FIFA a alcătuit şi cea mai bună echipă a anului din fotbalul feminin.

Update 21.00: Premiul dedicat fanilor a fost câştigat de danezi şi finlandezi, pentru reacţiile pe care le-au avut în momentele dramatice prin care a trecut Christian Eriksen.

Reclamă

Update 20.55: Thomas Tuchel a fost desemnat cel mai bun antrenor din lume. Neamţul a câştigat UEFA Champions League cu formaţia londoneză.

Update 20.45: Emma Hayes (45 de ani) a câştigat titlul pentru cea mai bună antrenoare din Lumea. Emma pregăteşte echipa de fotbal feminin de la Chelsea.

Update 20.38: Naţionala de fotbal a Danemarcei a câştigat premiul „FIFA Fair Play Award”, după momentele dramatice de la EURO 2020 cu Christian Eriksen.

Update 20.28: Erik Lamela a câştigat „Trofeul Puşkaş” pentru cel mai frumos gol marcat, într-un meci dintre Arsenal şi Tottenham.

Update 20.20: Edouard Mendy, de la Chelsea, a câştigat trofeul pentru cel mai bun portar din lume. Mendy a ajutat-o pe Chelsea să câştige UEFA Champions League.

Update 20.10: Christiane Endler a câştigat premiul pentru cel mai bun portar din fotbalul feminin!

Update 20.20: A început Gala FIFA „The Best”!

The Best FIFA Men’s Player

The Best FIFA Women’s Player

The Best FIFA Men’s Coach

The Best FIFA Women’s Coach

The Best FIFA Men’s Goalkeeper

The Best FIFA Women’s Goalkeeper

FIFA Fair Play Award

FIFA Puskas Award

FIFA Fan Award

Robert Lewandowski şi Lionel Messi se vor lupta pentru un nou trofeu. Cei doi, alături de Mohamed Salah, se vor lupta pentru câştigarea câştigarea trofeului The Best FIFA, gală ce se desfăşoară acum la Zurich. Lewandowski îşi poate lua revanşa în faţa argentinianului, după ce a pierdut „Balonul de Aur”.

Polonezul Robert Lewandowski (Bayern Munchen), argentinianul Lionel Messi (PSG) şi egipteanul Mohamed Salah (Liverpool) sunt finaliştii pentru câştigarea trofeului The Best FIFA.

Pentru acest premiu au mai fost nominalizaţi: Karim Benzema (Franţa / Real Madrid CF), Kevin De Bruyne (Belgia / Manchester City FC), Cristiano Ronaldo (Portugalia / Juventus FC / Manchester United FC), Erling Haaland (Norvegia / BV Borussia 09 Dortmund), Jorginho (Italia / Chelsea FC), N’Golo Kanté (Franţa / Chelsea FC), Kylian Mbappé (Franţa / Paris Saint-Germain) şi Neymar (Brazilia / Paris Saint-Germain).

Citește și:

Robert Lewandowski a pierdut „Balonul de Aur” în faţa lui Messi

Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur 2021, dar a avut un mesaj clar pentru France Football, publicația care oferă cel mai important premiu individual al anului. Multă lume spunea că Robert Lewandowski ar fi meritat acest trofeul, în contextul în care în 2020, „Balonul de Aur” nu a mai fost decernat. Chiar Messi a recunoscut că rivalul său merita Balonul de Aur în 2020.

”Toată lumea știe și este de acord cu faptul că tu ai fost câștigătorul anul trecut. Să sperăm că France Football îți va da premiul Balonul de Aur 2020. Cu toții știm că l-ai meritat și sper că îl vei avea acasă”, a spus Messi, după ce a primit al șaptelea Balon de Aur al carierei.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! 7:56 Programul complet al semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
15
apr.
23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
15
apr.
23:17
Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”
15
apr.
23:16
Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Val de ironii la adresa lui Lionel Messi! După eliminare, oficialii lui Monterrey au făcut o postare incredibilă.
Fotbal extern • 11 apr., 11:59
Ironie uluitoare la adresa lui Lionel Messi după ce Inter Miami a fost eliminată din Liga Campionilor! Ce au postat adversarii
Lionel Messi, revenire de senzaţie la Inter Miami
Fotbal extern • 7 apr., 9:51
Lionel Messi, revenire de senzaţie la Inter Miami, după aproape o lună! A marcat un gol superb şi şi-a „salvat” echipa
Lionel Messi și-a numit succesorii
Fotbal extern • 30 mart., 20:16
Lionel Messi și-a numit succesorii! Cei 4 jucători pe care îi vede câștigători ai Balonului de Aur. Bellingham nu e printre ei
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern