Închide meniul

”Inacceptabil!” Deian Sorescu și Steliano Filip, blocați la Dinamo. Fotbaliștii au oferte, însă conducerea din Ștefan cel Mare nu este mulțumită

Dragoș Vasile Publicat: 18 ianuarie 2022, 11:53 / Actualizat: 23 martie 2023, 18:08

Reclamă
”Inacceptabil!” Deian Sorescu și Steliano Filip, blocați la Dinamo. Fotbaliștii au oferte, însă conducerea din Ștefan cel Mare nu este mulțumită

Deian Sorescu și Steliano Filip, blocați la Dinamo

Profimedia

Deian Sorescu și Steliano Filip, doi dintre cei mai importanți jucători ai ”câinilor”, sunt blocați la Dinamo. Fotbaliștii au oferte, însă conducerea din Ștefan cel Mare nu este mulțumită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu și Steliano Filip, blocați la Dinamo

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a comentat situația în care se află Filip și Sorescu. Oficialul ”câinilor” a anunțat că, până în acest moment, nicio ofertă nu este pe placul conducerii.

”Pentru Steliano… am discutat aseară cu niște impresari din Ungaria. Ei vor să îl transfere gratis. Este inacceptabil pentru un jucător de valoarea lui.

Ofertele pentru Sorescu nu sunt foarte clare. Sunt cu procente de bonusuri în funcție de performanță. Niciuna nu se ridică la valoarea așteptărilor noastre”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru sport.ro.

Dinamo a făcut două mutări importante înainte de reluarea campionatului

Dinamo a reuşit două transferuri importante cu doar câteva zile înainte de reluarea campionatului. Balthazar Pierret și Igor Jovanovic sunt jucătorii aduși de formația din „Ștefan cel Mare”, la începutul acestei săptămâni, în speranţa că vor putea să-i ajute să evite retrogradarea.

Reclamă
Reclamă 4

Dinamo a fost lăudată şi de Gică Hagi, antrenorului Farului, echipă care a jucat împotriva băieţilor lui Flavius Stoican un amical înaintea reluării campionatului.

„Am văzut o echipă care a jucat un fotbal foarte bun! Ne-am urat unii altora baftă și să avem împliniri. Le urez baftă. Cu Dinamo noi niciodată nu putem fi favoriți, au o tradiție, e un club mare. Trebuie să fie inspirați în orice își doresc pentru a îndeplini obiectivul”, a spus Gheorghe Hagi.

Reclamă
Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55 5 iul.

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50 5 iul.

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43 5 iul.

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41 5 iul.

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și