Închide meniul

”Inacceptabil!” Deian Sorescu și Steliano Filip, blocați la Dinamo. Fotbaliștii au oferte, însă conducerea din Ștefan cel Mare nu este mulțumită

Dragoș Vasile Publicat: 18 ianuarie 2022, 11:53 / Actualizat: 23 martie 2023, 18:08

Reclamă
”Inacceptabil!” Deian Sorescu și Steliano Filip, blocați la Dinamo. Fotbaliștii au oferte, însă conducerea din Ștefan cel Mare nu este mulțumită

Deian Sorescu și Steliano Filip, blocați la Dinamo

Profimedia

Deian Sorescu și Steliano Filip, doi dintre cei mai importanți jucători ai ”câinilor”, sunt blocați la Dinamo. Fotbaliștii au oferte, însă conducerea din Ștefan cel Mare nu este mulțumită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu și Steliano Filip, blocați la Dinamo

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a comentat situația în care se află Filip și Sorescu. Oficialul ”câinilor” a anunțat că, până în acest moment, nicio ofertă nu este pe placul conducerii.

”Pentru Steliano… am discutat aseară cu niște impresari din Ungaria. Ei vor să îl transfere gratis. Este inacceptabil pentru un jucător de valoarea lui.

Ofertele pentru Sorescu nu sunt foarte clare. Sunt cu procente de bonusuri în funcție de performanță. Niciuna nu se ridică la valoarea așteptărilor noastre”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru sport.ro.

Dinamo a făcut două mutări importante înainte de reluarea campionatului

Dinamo a reuşit două transferuri importante cu doar câteva zile înainte de reluarea campionatului. Balthazar Pierret și Igor Jovanovic sunt jucătorii aduși de formația din „Ștefan cel Mare”, la începutul acestei săptămâni, în speranţa că vor putea să-i ajute să evite retrogradarea.

Reclamă
Reclamă 4

Dinamo a fost lăudată şi de Gică Hagi, antrenorului Farului, echipă care a jucat împotriva băieţilor lui Flavius Stoican un amical înaintea reluării campionatului.

„Am văzut o echipă care a jucat un fotbal foarte bun! Ne-am urat unii altora baftă și să avem împliniri. Le urez baftă. Cu Dinamo noi niciodată nu putem fi favoriți, au o tradiție, e un club mare. Trebuie să fie inspirați în orice își doresc pentru a îndeplini obiectivul”, a spus Gheorghe Hagi.

Reclamă
Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:37

Anca Todoni, eliminată în turul 2 de la Wimbledon! Românca părăseşte All England Club cu capul sus după meciul cu Coco Gauff

16:33

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 3 iulie

16:19

Mircea Lucescu ştie ce trebuie să se întâmple după eliminarea României de la EURO 2024: „Jucătorii noştri trebuie să înţeleagă”

16:00

Răspunsul surprinzător al lui Ilie Năstase atunci când a fost întrebat de înfrângerea României cu Olanda din optimile EURO 2024!

15:41

Răspunsul lui Adrian Mutu la întrebarea dacă se pregăteşte să devină selecţionerul României!

15:11

Ana Bogdan, Jaqueline Cristian şi Irina Begu vor participa la Jocurile Olimpice. Team România are 105 sportivi

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și