Închide meniul

Dinamo ar putea scăpa de retrogradare la „masa verde”! Planul dezvăluit de Iuliu Mureşan: „Decizia e la Federaţie”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 19 ianuarie 2022, 8:44

Dinamo ar putea scăpa de retrogradare la „masa verde! Planul dezvăluit de Iuliu Mureşan: „Decizia e la Federaţie

Dinamo, în situație critică

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dinamo poate fi cea mai norocoasă echipă din România. Aflaţi pe loc retrogradabil direct după 21 de etape din sezonul regulat, roş-albii a r putea scăpa de retrogradare dacă acest sezon se joacă degeaba.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo ar putea scăpa de retrogradare la „masa verde”!

Chiar administratorul special al clubului, Iuliu Mureşan, a dezvăluit cum se poate face acest pas. FRF are deja în plan să mărească numărul de echipe din Liga 1 de la 16 la 18. Federaţia ar schimba regulamentul chiar în timpul unei competiţii în desfăşurare „Ce ştiu şi ce pot spune e că FRF a angajat o firmă olandeză, care a făcut multe simulări şi studii asupra formatului Cupei României şi campionatului şi firma olandeză a spus că un format cu 18 echipe ar fi mult mai rentabil şi mai aproape de adevăr la o ţară precum România. Decizia e la federaţie”, a declarat Iuliu Mureşan, conform telekomsport.ro.

Primul care a venit cu o astfel de dezvăluire a fost chiar fostul selecţioner al României, Mirel Rădoi, care a fost foarte direct. Rădoi a spus că nu se pune problema ca Dinamo să retrogradeze pentru că se va mări numărul de echipe la 18. „Indiferent ce se va întâmpla cu Dinamo, Dinamo nu va retrograda. Adică şi dacă va retrograda sportiv, sunt sigur, din informaţiile pe care le am, că vor fi 18 echipe. Eu nu cred că LPF, FRF, cât şi televiziunile… Ca un brand atât de puternic să retrogradeze”, a declarat Mirel Rădoi, în urmă cu câteva săptămâni, conform sursei citate.

Roş-albii, ajutaţi şi în sezonul 2020-2021

În sezonul 2020-2021, Dinamo Bucureşti a terminat pe un loc care ar fi trimis-o în Liga 2, dar salvarea a fost reprezentată de apariţia a două locuri în plus în Liga 1. Chindia Târgovişte a jucat barajul de menţinere în prima ligă, în timp ce „câinii” nu şi-au mai disputat restanţele şi s-au salvat.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet Vezi toate știrile
Citește și