Închide meniul

Jucătorul adus la Dinamo la insistențele lui Florin Răducioiu. „Transferul i se datorează lui!” Ce rol are legenda „câinilor” la echipa din Ștefan cel Mare

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 ianuarie 2022, 22:45 / Actualizat: 27 martie 2023, 17:55

Jucătorul adus la Dinamo la insistențele lui Florin Răducioiu. „Transferul i se datorează lui! Ce rol are legenda „câinilor la echipa din Ștefan cel Mare

Florin Răducioiu a anunţat un nou transfer la Dinamo

Florin Răducioiu, în timpul unui eveniment / Hepta

Florin Răducioiu, noul team-manager al lui Dinamo, a insistat să aducă un jucător în Ștefan cel Mare. Iuliu Mureșan a anunțat ce rol are de fapt legenda „câinilor” la club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răducioiu l-a propus la Dinamo pe mijlocașul francez Balthazar Pierret (22 de ani), ultima oară la Boulogne. Mureșan a dezvăluit că Răducioiu este foarte implicat în viața echipei și chiar va sta pe banca tehnică alături de Flavius Stoican.

Jucătorul adus la Dinamo la insistențele lui Florin Răducioiu

„Transferul lui Pierret i se datorează lui Răducioiu, tot timpul propune jucători. Îmi place de el, e implicat, e dornic să muncească, sa facă. El va sta lângă Flavius Stoican, merge la meciuri, e cel mai aproape de antrenor”, a spus Iuliu Mureșan, potrivit digisport.ro.

Balthazar Pierret a adunat 10 meciuri în acest sezon la Boulogne, în liga a treia din Franța, doar două ca integralist, iar ultima lui prezență datează de pe 5 noiembrie. Fotbalistul cotat de transfermarkt.com la 300.000 de euro era liber de contract.

Florin Răducioiu a fost adus la Dinamo la începutul acestui an și va încerca să pună umărul la încercarea de salvare a „câinilor” de la retrogradare. După 21 de etape, Dinamo are doar 12 puncte acumulate şi se află pe locul 15, direct retrogradabil.

Reclamă

Dinamo l-a vândut pe Deian Sorescu

Iuliu Mureşan a semnat actele pentru transferul lui Deian Sorescu la Rakow. Iuliu Mureşan a anunţat că s-a făcut transferul.

Am semnat actele de transfer ale lui Deian Sorescu la Rakow. Suma este cam destul de aproape de ceea ce ne dorim. Am avut două oferte, s-a concretizat această ofertă. Avem nevoie de bani, asta e clar. Dacă Sorescu rata și acum transferul, nu știu cum ar fi evoluat. Păstrăm și un procent dintr-o viitoare vânzare, procentul este de 15%. Nu știu pe ce perioadă semnează, polonezii s-au înțeles și cu jucătorul, au putut să ia legătura„, a spus Iuliu Mureşan la digisport.ro.

Conform sursei citate, suma de transfer ar fi în jurul sumei de 800 de mii de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Jucătorul adus la Dinamo la insistențele lui Florin Răducioiu
  • Ce rol are legenda „câinilor” la echipa din Ștefan cel Mare

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:55 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și