Închide meniul
Video

Don Saturnino: s-a stins cel mai bătrân om din lume, fondator de echipă de fotbal

Cătălin Oprișan Publicat: 19 ianuarie 2022, 14:22

Reclamă

Don Saturnino avea 14 nepoți și 22 de strănepoți

După ce portoricanul Emilio Flores a trecut la cele veșnice, în septembrie anul trecut, spaniolul Saturnino De la Fuente a devenit, cu 113 ani, cel mai bătrân om din lume. Conform actelor pe care le deținea, Saturnino se născuse pe 12 februarie 1909, iar cei de la ”Cartea Recordurilor” i-au oferit faimoasa diplomă, confirmând asta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Saturnino, care a trecut prin două Războaie Mondiale, printr-unul Civil, dar a scăpat și de gripa spaniolă, a fost fondatorul unui club de fotbal, CD Puente Castro, ce” viețuiește” și azi, sub denumirea de Puente Castro FC. În plus, a fost și fan a celor de la Cultural Deportiva Leonesa.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” Vezi toate știrile
Citește și