Închide meniul

„Nu avem o echipă competitivă!” Florin Răducioiu, mesaj clar pentru Edi Iordănescu, favoritul pentru banca naţionalei: „Să ne califice printr-un joc realist, nu fotbal-șampanie!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 ianuarie 2022, 15:44

„Nu avem o echipă competitivă! Florin Răducioiu, mesaj clar pentru Edi Iordănescu, favoritul pentru banca naţionalei: „Să ne califice printr-un joc realist, nu fotbal-șampanie!

Florin Răducioiu, strigăt de recoltă după Chindia - Rapid 2-1

Florin Răducioiu a răbufnit | Profimedia

Florin Răducioiu, mesaj clar pentru Edi Iordănescu, favoritul pentru banca naţionalei

„Probabil se va termina această telenovelă. Este un antrenor tânăr, care are experienţă în fotbalul românesc. Nu m-a surprins că unii au refuzat echipa naţională. Nu avem o echipă competitivă. El va încerca să califice echipa, nu ştiu cum o va face.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îi urez mult succes. Va fi o misiune foarte complicată. Îi dau un mic sfat şi îi spun să califice naţionala printr-un joc realist, nu fotbal şampanie. Eu aş fi vrut ca Gică Hagi să fie selecţioner. Ar fi fost o revanşă pentru el”, a spus Florin Răducioiu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Mihai Stoichiţă, în exclusivitate pentru AS.ro: „Sâmbătă se va anunţa oficial selecţionerul!”

Mihai Stoichiţă a rupt tăcerea despre numirea noului selecţioner, într-un interviu acordat Antena Sport. Directorul Comisiei Tehnice a FRF a spus că mâine se va decide cine va fi noul selecţioner al României, iar anunţul oficial ar urma să fie făcut sâmbătă.

Mihai Stoichiţă a spus că noul selecţioner va fi unul care ştie să câştige şi a precizat că Federaţia nu îşi permite să facă experimente. Pe lista scurtă a Federaţiei sunt Edi Iordănescu, considerat favorit, Ladislau Boloni şi Adrian Mutu.

„Mâine (n.r. – vineri) se va hotărâ şi urmează ca sâmbătă să fie comunicat. Atunci vom ieşi din această situaţie care a stârnit multe controverse în ultima vreme! Noi am încercat să o rezolvăm mai mult pe logica lucrurilor şi mai puţin pe ilogica lucrurilor. Logica lucrurilor este că atunci când alegem, să alegem cât mai bine pentru echipa naţională şi pentru cei care o iubesc.

Reclamă

Este o responsabilitate mare. Nu putem să facem aventuri. Trebuie să luăm un selecţioner care să ştie să câştige pentru că de antrenat nu este timp. Trebuie să ştii să câştigi şi într-un timp foarte scurt. Cinci zile, maximum, sunt până la primul meci„, a spus Mihai Stoichiţă în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe Vezi toate știrile
Citește și