Închide meniul

Dinamo, în negocieri cu un fond de investiții uriaș! Când ar putea să iasă clubul din insolvență. „Vom avea un răspuns clar!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 ianuarie 2022, 20:44

Dinamo, în negocieri cu un fond de investiții uriaș! Când ar putea să iasă clubul din insolvență. „Vom avea un răspuns clar!

Dinamo ar putea fi cumpărată de un fond de investiții uriaș! Când ar putea să iasă clubul din insolvență

Profimedia

Admistratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a anunțat că clubul din Ștefan cel Mare va ieși din insolvență în momentul când vor fi acoperite toate datoriile de la masa credală. În acest scenariu, procedura de ieșire din insolvență ar dura numai câteva luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo ar putea fi cumpărată de un fond de investiții uriaș

Zăvăleanu a dezvăluit că reprezentanții fondului de investiții vor face cercetări la echipa din Ștefan cel Mare apoi vor decide dacă o cumpără sau nu o cumpără pe Dinamo.

Dacă se acoperă mâine masa credală, Dinamo iese din insolvență în două-trei luni. Pot spune în premieră, începând de luni, că un fond de investiții enorm va face timp de o lună o verificare a societății și apoi vom avea un răspuns clar. Fondul de investiții este foarte cunoscut, are ramificații în Europa, primul venit, primul servit”, a spus Răzvan Zăvaleanu, potrivit digisport.ro

10 milioane de euro este suma la care se ridică datoriile lui Dinamo. Potențialii cumpărători trebuie să pună la dispoziție banii pentru achitarea datoriilor dar și garanții că apoi pot asigura continuitatea clubului.

Dinamo a obținut recent 800.000 de euro după ce l-a vândut pe starul Deian Sorescu la echipa poloneză Racow. Suma de transfer ar putea ajunge până la 1,5 milioane de euro, în funcție de performanțele fotbalistului.

Reclamă

Dinamo ar putea scăpa de retrogradare la „masa verde”

Câinii au probleme uriașe și pe plan sportiv, nu doar financiar. Salvarea ar putea veni însă „la masa verde”. Aflaţi pe loc retrogradabil direct după 21 de etape din sezonul regulat, roş-albii ar putea scăpa de retrogradare dacă acest sezon se joacă degeaba.

Chiar administratorul special al clubului, Iuliu Mureşan, a dezvăluit cum se poate face acest pas. FRF are deja în plan să mărească numărul de echipe din Liga 1 de la 16 la 18. Federaţia ar schimba regulamentul chiar în timpul unei competiţii în desfăşurare „Ce ştiu şi ce pot spune e că FRF a angajat o firmă olandeză, care a făcut multe simulări şi studii asupra formatului Cupei României şi campionatului şi firma olandeză a spus că un format cu 18 echipe ar fi mult mai rentabil şi mai aproape de adevăr la o ţară precum România. Decizia e la federaţie”, a declarat Iuliu Mureşan, conform telekomsport.ro.

Primul care a venit cu o astfel de dezvăluire a fost chiar fostul selecţioner al României, Mirel Rădoi, care a fost foarte direct. Rădoi a spus că nu se pune problema ca Dinamo să retrogradeze pentru că se va mări numărul de echipe la 18. „Indiferent ce se va întâmpla cu Dinamo, Dinamo nu va retrograda. Adică şi dacă va retrograda sportiv, sunt sigur, din informaţiile pe care le am, că vor fi 18 echipe. Eu nu cred că LPF, FRF, cât şi televiziunile… Ca un brand atât de puternic să retrogradeze”, a declarat Mirel Rădoi, în urmă cu câteva săptămâni, conform sursei citate.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și