Închide meniul

Dinamo, în negocieri cu un fond de investiții uriaș! Când ar putea să iasă clubul din insolvență. „Vom avea un răspuns clar!”

Alexandru Ivan Publicat: 20 ianuarie 2022, 20:44

Dinamo, în negocieri cu un fond de investiții uriaș! Când ar putea să iasă clubul din insolvență. „Vom avea un răspuns clar!

Dinamo ar putea fi cumpărată de un fond de investiții uriaș! Când ar putea să iasă clubul din insolvență

Profimedia

  • Dinamo ar putea fi cumpărată de un fond de investiții uriaș
  • Când ar putea să iasă clubul din insolvență

Admistratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a anunțat că clubul din Ștefan cel Mare va ieși din insolvență în momentul când vor fi acoperite toate datoriile de la masa credală. În acest scenariu, procedura de ieșire din insolvență ar dura numai câteva luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo ar putea fi cumpărată de un fond de investiții uriaș

Zăvăleanu a dezvăluit că reprezentanții fondului de investiții vor face cercetări la echipa din Ștefan cel Mare apoi vor decide dacă o cumpără sau nu o cumpără pe Dinamo.

Dacă se acoperă mâine masa credală, Dinamo iese din insolvență în două-trei luni. Pot spune în premieră, începând de luni, că un fond de investiții enorm va face timp de o lună o verificare a societății și apoi vom avea un răspuns clar. Fondul de investiții este foarte cunoscut, are ramificații în Europa, primul venit, primul servit”, a spus Răzvan Zăvaleanu, potrivit digisport.ro

Reclamă

10 milioane de euro este suma la care se ridică datoriile lui Dinamo. Potențialii cumpărători trebuie să pună la dispoziție banii pentru achitarea datoriilor dar și garanții că apoi pot asigura continuitatea clubului.

Dinamo a obținut recent 800.000 de euro după ce l-a vândut pe starul Deian Sorescu la echipa poloneză Racow. Suma de transfer ar putea ajunge până la 1,5 milioane de euro, în funcție de performanțele fotbalistului.

Reclamă
Citește și:

Dinamo ar putea scăpa de retrogradare la „masa verde”

Câinii au probleme uriașe și pe plan sportiv, nu doar financiar. Salvarea ar putea veni însă „la masa verde”. Aflaţi pe loc retrogradabil direct după 21 de etape din sezonul regulat, roş-albii ar putea scăpa de retrogradare dacă acest sezon se joacă degeaba.

Chiar administratorul special al clubului, Iuliu Mureşan, a dezvăluit cum se poate face acest pas. FRF are deja în plan să mărească numărul de echipe din Liga 1 de la 16 la 18. Federaţia ar schimba regulamentul chiar în timpul unei competiţii în desfăşurare „Ce ştiu şi ce pot spune e că FRF a angajat o firmă olandeză, care a făcut multe simulări şi studii asupra formatului Cupei României şi campionatului şi firma olandeză a spus că un format cu 18 echipe ar fi mult mai rentabil şi mai aproape de adevăr la o ţară precum România. Decizia e la federaţie”, a declarat Iuliu Mureşan, conform telekomsport.ro.

Primul care a venit cu o astfel de dezvăluire a fost chiar fostul selecţioner al României, Mirel Rădoi, care a fost foarte direct. Rădoi a spus că nu se pune problema ca Dinamo să retrogradeze pentru că se va mări numărul de echipe la 18. „Indiferent ce se va întâmpla cu Dinamo, Dinamo nu va retrograda. Adică şi dacă va retrograda sportiv, sunt sigur, din informaţiile pe care le am, că vor fi 18 echipe. Eu nu cred că LPF, FRF, cât şi televiziunile… Ca un brand atât de puternic să retrogradeze”, a declarat Mirel Rădoi, în urmă cu câteva săptămâni, conform sursei citate.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe. Mesajul transmis de fostul jucător al „câinilor”.
Liga 1 • 27 mart., 20:05
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!”