Închide meniul
VIDEO

Australian Open 2022 | Surpriză uriașă la Melbourne! Eleva lui Darren Cahill a eliminat-o pe Naomi Osaka. Urmează un duel infernal cu Ashleigh Barty

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 ianuarie 2022, 12:34

Australian Open 2022 | Surpriză uriașă la Melbourne! Eleva lui Darren Cahill a eliminat-o pe Naomi Osaka. Urmează un duel infernal cu Ashleigh Barty

Surpriză uriașă la Melbourne! Eleva lui Darren Cahill a eliminat-o pe Naomi Osaka

Getty Images

Americanca a trimis partida în decisiv și a salvat două mingi de meci, înainte de a ajunge în tie-break. Acolo, ea s-a impus cu 4-6, 6-3, 7-6 (10-5) și va evolua în turul următor cu Ashleigh Barty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Amanda Anisimova, aceasta este a opta victorie din tot atâtea meciuri disputate în 2022.

Australian Open 2022 | Ashleigh Barty – Amanda Anisimova, în optimi

Ashleigh Barty continuă marșul spre titlul de la Australian Open 2022. Favorita numărul unu s-a calificat în optimi după încă o victorie fără drept de apel.

Cea mai bună jucătoare a lumii a trecut de Camila Giorgi, cu 6-2, 6-3 și a ajuns la trei meciuri fără set pierdut la Melbourne, după cele cu Tsurenko, 6-0, 6-1, și cu Bronzetti, 6-1, 6-1.

Reclamă

Ashleigh Barty s-a antrenat cu Simona Halep, la Australian Open 2022

Simona Halep s-a antrenat pe terenul de la Australian Open cu una dintre cele mai bune prietene din circuit, Ashleigh Barty.

După mai multe schimburi în forță, Simona și Ashleigh Barty au avut și ceva timp să stea de vorbă, cele două fiind mulțumite de nivelul de pregătire pe care l-au atins la Melbourne.

Cele două nu se pot întâlni la Australian Open decât în finala competiției. Până acolo, Simona va trebui să treacă de nume mari, precum Aryna Sabalenka sau Iga Swiatek.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și