Închide meniul

„Nu cred în statistică”. Dan Petrescu se teme înainte de FCSB – CFR Cluj. Avertisment pentru jucătorii săi: „Programul nostru este de două ori mai greu”

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 ianuarie 2022, 17:32

Reclamă
„Nu cred în statistică. Dan Petrescu se teme înainte de FCSB – CFR Cluj. Avertisment pentru jucătorii săi: „Programul nostru este de două ori mai greu

Dan Petrescu, atac la Istvan Kovacs după CFR Cluj - FCSB 0-1

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

Ardelenii au nouă victorii la rând, în campionat, toate fără gol primit. Chiar și dacă au un avans de 10 puncte față de echipa lui Gigi Becali, campionii en-titre sunt convinși că situația se poate schimba oricând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, avertisment înainte de FCSB – CFR Cluj

FCSB face un campionat fantastic. În ultimele 14 meciuri are 12 victorii și două egaluri. Din cauză că și CFR a facut un campionat incredibil, ei n-au fost băgat la fel de mult în seamă. FCSB a fost invincibilă acasă, a câștigat 99% din meciuri. Mai sunt 19 meciuri, vă repet, campionatul se va juca în ultimul meci sau în penultimul, din play-off. Programul lui CFR este de două ori mai greu decât al celor de la FCSB„, a declarat Dan Petrescu.

CFR Cluj este neînvinsă în precedentele patru dispute cu FCSB. În 7 dintre ultimele 10 meciuri directe nici măcar nu a primit gol.

Nu cred în statistică, cred în ce va fi mâine. Indiferent ce ai făcut înainte cu are nicio semnificație la meciul următor. Tot timpul trebuie să o iei de la zero, un meci cu FCSB este foarte greu infiferent de circumstanțe„, a precizat antrenorul lui CFR Cluj.

Derby-ul FCSB – CFR Cluj este programat duminică, de la ora 20:00, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe as.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” Vezi toate știrile
Citește și