Închide meniul

„Nu cred în statistică”. Dan Petrescu se teme înainte de FCSB – CFR Cluj. Avertisment pentru jucătorii săi: „Programul nostru este de două ori mai greu”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 ianuarie 2022, 17:32

„Nu cred în statistică. Dan Petrescu se teme înainte de FCSB – CFR Cluj. Avertisment pentru jucătorii săi: „Programul nostru este de două ori mai greu

Dan Petrescu, atac la Istvan Kovacs după CFR Cluj - FCSB 0-1

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

Ardelenii au nouă victorii la rând, în campionat, toate fără gol primit. Chiar și dacă au un avans de 10 puncte față de echipa lui Gigi Becali, campionii en-titre sunt convinși că situația se poate schimba oricând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, avertisment înainte de FCSB – CFR Cluj

FCSB face un campionat fantastic. În ultimele 14 meciuri are 12 victorii și două egaluri. Din cauză că și CFR a facut un campionat incredibil, ei n-au fost băgat la fel de mult în seamă. FCSB a fost invincibilă acasă, a câștigat 99% din meciuri. Mai sunt 19 meciuri, vă repet, campionatul se va juca în ultimul meci sau în penultimul, din play-off. Programul lui CFR este de două ori mai greu decât al celor de la FCSB„, a declarat Dan Petrescu.

Citește și:

CFR Cluj este neînvinsă în precedentele patru dispute cu FCSB. În 7 dintre ultimele 10 meciuri directe nici măcar nu a primit gol.

Nu cred în statistică, cred în ce va fi mâine. Indiferent ce ai făcut înainte cu are nicio semnificație la meciul următor. Tot timpul trebuie să o iei de la zero, un meci cu FCSB este foarte greu infiferent de circumstanțe„, a precizat antrenorul lui CFR Cluj.

Derby-ul FCSB – CFR Cluj este programat duminică, de la ora 20:00, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe as.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și