Închide meniul

Panică la Rangers! Ianis Hagi a ieșit accidentat în meciul din Cupa Ligii. Ce s-a întâmplat cu jucătorul român

Alexandru Ivan Publicat: 21 ianuarie 2022, 22:38

Reclamă
Panică la Rangers! Ianis Hagi a ieșit accidentat în meciul din Cupa Ligii. Ce s-a întâmplat cu jucătorul român

Ianis Hagi a ieșit accidentat în meciul lui Rangers

Profimediaimages

Rangers tremură după ce Ianis Hagi s-a accidentat în meciul cu Stirling. Românul a fost forțat să părăsească terenul prematur, în minutul 14.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, accidentat la Rangers în Cupa Ligii Scoției

Internaționalul român a început ca titular meciul de pe Ibrox, dar partida lui s-a încheiat mai devreme după un incident nefericit. Românul a acuzat probleme la genunchi și s-a trântit pe gazon, într-o evidentă durere.

Echipa medicală a lui Rangers a sărit să-i acorde îngrijiri jucătorului de 23 de ani, care a reușit să părăsească terenul pe propriile picioare. În locul lui Hagi Jr, Giovanni van Bronckhorst l-a introdus pe puștiul Alex Lowry.

Sursa: The Scottish Sun

Ianis Hagi va fi supus mai multor teste medicale, după care se va stabili perioada exactă de indisponibilitate a românului. Fanii campioanei Scoției speră ca fiul lui Gică Hagi să se refacă până la derby-ul cu Celtic, programat pe 2 februarie.

Meciul cu Stirling a fost al 27-lea pentru Ianis Hagi în toate competiiile, în actualul sezon. Românul a rămas titular la Rangers chiar și după înlocuirea lui Steven Gerrard cu Giovanni van Bronckhorst.

Reclamă

Ianis Hagi, pus la zid în Scoția

Ianis Hagi nu are parte de un început strălucit de 2022 în tricoul celor de la Glasgow Rangers. Chiar dacă a marcat singurul gol al echipei sale în deplasarea de la Aberdeen, 1-1, românul a fost criticat dur pentru evoluţia sa.

Ianis Hagi a fost criticat chiar de către presa de casă a celor de la Glasgow Rangers. ”Hagi a fost marcatorul lui Rangers, dar în afară de gol, a fost absolut jalnic. Le-a oferit mingea adversarilor atât de ușor și a arătat fără calitate. Trebuie să se îmbunătățească. Golul înscris l-a făcut să nu ia o notă și mai mică”, au spus cei de la ibroxnews.com despre internaţionalul român căruia i-au acordat nota 5.

Ianis Hagi a ieşit de două ori în evidenţă în deplasarea de pe terenul lui Aberdeen. Mai întâi, a luat un cartonaş galben în startul meciului, în minutul 7, apoi a marcat în meciul care s-a terminat 1-1. Evoluția românului a fost una slabă, dar cei de la SofaScore l-au notat cu 7, cea mai mare notă din echipă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și