Închide meniul
VIDEO

Ianis Hagi, primul gol după două luni și jumătate! Cum a marcat mijlocașul român, în Aberdeen – Rangers 1-1

Alexandru Ivan Publicat: 19 ianuarie 2022, 0:05

Reclamă
Ianis Hagi, primul gol după două luni și jumătate! Cum a marcat mijlocașul român, în Aberdeen – Rangers 1-1

Ianis Hagi este vedeta lui Rangers

Ianis Hagi, după un gol marcat pentru Rangers / Profimediaimages

Update: 23.45: Meciul dintre Aberdeen și Rangers s-a terminat la egalitate, scor 1-1. După ce Ianis Hagi a deschis scorul pentru campioana Scoției, gazdele au egalat prin Lewis Ferguson, cu un sfert de oră înainte de final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Știrea inițială

Ianis Hagi a fost titularizat de antrenorul Giovanni van Bronckhorst în meciul cu Abderdeen. Românul a ieșit la rampă în minutul 20, când a deschis scorul pentru campioana Scoției.

Ianis Hagi, primul gol la Rangers după aproape trei luni

Ianis Hagi s-a demarcat perfect în careul advers, la prima bară, și a reluat în poartă o centrare din flancul stâng a unui coechipier.

Reclamă
Reclamă

VIDEO AICI CU GOLUL LUI IANIS HAGI

A fost abia al patrulea gol al lui Ianis Hagi din acest sezon, în toate competițiile, și doar al doilea din campionat. Ultima reușită a „Prințului” data din 4 noiembrie, dintr-un meci cu Brondby din Europa League. Ultimul gol al lui Hagi Jr. în campionat a fost tocmai în luna august!

Meciul cu Aberdeen este al 26-lea pentru Ianis Hagi în toate competiiile, în actualul sezon. Fiul lui Gică Hagi a rămas titular la Rangers chiar și după înlocuirea lui Steven Gerrard cu Giovanni van Bronckhorst.

Reclamă

Rangers este lider în Scoția și, în cazul unei victorii în meciul cu Aberdeen, s-ar distanța la șase puncte în fața rivalei Celtic, ocupanta locului secund în clasament.

Gică Hagi, anunţ uriaş despre viitorul lui Ianis Hagi

Gică Hagi a oferit detalii despre viitorul lui Ianis Hagi. „Regele” a anunţat că nu se pune problema ca fiul său să plece de la Rangers. Mijlocaşul de 23 de ani este apreciat în Scoţia şi a primit o veste excelentă în perioada Sărbătorilor.

Antrenorul Farului a dezvăluit Ianis este pe punctul de a-şi prelungi contractul lui Glasgow Rangers, precizând că acesta a avut un an extraordinar şi că este apreciat de conducătorii clubului.

“Am fost bine, ne-am simţit bine împreună, am vorbit, avea nevoie să stăm împreună familia. Am stat puţin, foarte puţin chiar, o săptămână. Arată bine, e motivat. Apropo, aşa am auzit şi cred că e din sursă sigură, că doresc să renoveze contractul. Nu aşa cum se scrie prin presă pe la noi. A jucat foarte bine, a avut un an extraordinar, foarte bun, e apreciat acolo şi din surse bune cred că vor să renoveze contractul”, a afirmat Hagi.

Galatasaray, AS Roma, Lyon sau Sevilla sunt doar câteva dintre echipele interesate de fiul „Regelui”. Antrenorul scoţienilor, Giovanni van Bronckhorst, a anunţat că este pregătit pentru orice mutare.

Reclamă

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:45

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Hong Kong. Primul meci pentru Simo după aproape cinci luni

12:49

Motivul incredibil pentru care Kylian Mbappe nu va fi pe stadion la Atletico Madrid – Real Madrid

12:16

Florin Manea surprinde după gafa făcută de Radu Drăgușin la Tottenham: „Așteptam greșeala!”. Decizia luată de Ange Postecoglou

11:59

Prima reacţie de la Galaţi, după ce Rareş Pop a agresat fizic un jurnalist, la Rapid – Oţelul: „Nu știu ce a avut în cap”

11:29

„Nu am avut prieteni în Generația de Aur!” Florin Prunea l-a auzit pe Dorinel Munteanu și i-a dat replica: „Absolut nimeni?”

11:06

Asociația Presei Sportive din România, reacţie după incidentul incredibil de la meciul Rapid – Oţelul 0-0

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și