Închide meniul

Reacție vehementă după scandalul de la FC Argeș – Dinamo 2-1. Marcel Bîrsan, făcut praf. „Viciere de rezultat!”

Alexandru Ivan Publicat: 22 ianuarie 2022, 14:26

Reclamă
Reacție vehementă după scandalul de la FC Argeș – Dinamo 2-1. Marcel Bîrsan, făcut praf. „Viciere de rezultat!

Reacție vehementă după scandalul de la FC Argeș - Dinamo 2-1

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dinamo a avut două goluri anulate în meciul cu FC Argeș, dar „câinii” s-au enervat cel mai mult când Bîrsan nu a validat golul lu Cosmin Matei. În plus, FC Argeș a beneficiat și de un penalty controversat, după ce Cristian Dumitru a căzut de lângă Patriche.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Argeș – Dinamo 2-1 | Florin Prunea a făcut praf arbitrajul lui Marcel Bîrsan

„Aici putem să vorbim de viciere de rezultat. A fost gol valabil, marcat în condiții regulamentare. La 1-1, meciul era altfel. E și asistentul acolo, putea să-i spună că nu a fost nimic. De ce a fluierat? Eu îți spun sincer că am avut impresia că fluieră și arată mijlocul terenului. E o fază simplă. Înainte de gol, la o fază din minutul 6, când e un galben spre portocaliu. După, la faze consecutive, 3 galbene pentru Dinamo. Cum poți să anulezi un gol de maniera asta?”, a spus Florin Prunea, potrivit digisport.ro.

FC Argeș – Dinamo 2-1

După o primă repriză fără evenimente, FC Argeș a deschis scorul în minutul 51, prin Ișfan, care a marcat cu o execuție spectaculoasă după un corner. Înconjurat de fundași dinamoviști, și-a așezat mingea pe o reluare din întoarcere, iar Chesneau n-a mai putut interveni. Balonul s-a oprit în plasa laterală.

A urmat o fază controversată cu arbitrul Marcel Bîrsan în prim-plan. Cosmin Matei reușise să-l învingă pe Greab cu un șut tare, dar „centralul” a anulat reușita pentru un presupus fault în atac la fundașul Joao Miguel. Reluările au arătat însă că intervenția jucătorului dinamovist a fost regulamentară.

Piteștenii și-au dublat avantajat în minutul 68, prin Ionuț Șerban, care a marcat dintr-un penalty. Cristian Dumitru, poreclit „Aguero din Berceni”, a scos lovitura de la 11 metri după ce a fost faultat de Patriche, la scurt timp după ce Prepeliță îl introdusese în teren.

Reclamă

Pe final, Mirko Ivanovski a reușit să reducă din diferența, dar a fost insuficient pentru ca Dinamo să plece neînvinsă de la Pitești. S-a terminat 2-1 pentru FC Argeș, care a urcat pe locul 8 în Liga 1 și s-a apropiat la un singur punct de play-off. Dinamo rămâne penultima în clasament. „Câinii” ar putea să fie depășiți de Academica Clinceni, care are meci cu CS Mioveni.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” Vezi toate știrile
Citește și