Închide meniul
VIDEO

Toni Petrea îi liniștește pe fani înainte de FCSB – CFR Cluj: „Meciul nu e decisiv!”. Motivul pentru care este încrezător că poate câștiga titlul

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 ianuarie 2022, 15:18

Reclamă
Toni Petrea îi liniștește pe fani înainte de FCSB – CFR Cluj: „Meciul nu e decisiv!. Motivul pentru care este încrezător că poate câștiga titlul

Toni Petrea, într-o conferință de presă susținută de FCSB

Captură Youtube

Tehnicianul roș-albaștrilor a lăudat-o pe deținătoarea trofeului, care are 9 victorii la rând fără gol primit. Și-a avertizat jucătorii și speră să găsească tactica salvatoare cu care să marcheze în poarta ardelenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea are așteptări mari de la FCSB – CFR Cluj: „Trebuie să ne gândim numai la victorie”

Ne așteaptă un debut de an de foc, împotriva echipei de pe primul loc. O echipă care a avut un parcurs incredibil în prima parte a sezonului. Cu 19 victorii și doar 2 înfrângeri, fără niciun meci egal, iar asta spune multe despre forța lor, despre faptul că forțează o echipă puternică, cu jucători experimentați care au câștigat campionate.

Știm forța CFR-ului, stilul lor de joc, sper să găsim soluțiile pentru a desface apărarea lor foarte bună pe care o au și să fim inspirați în deciziile pe care le vom lua în preajma porții adverse„, a declarat Toni Petrea la conferința de presă.

Jucătorii lui Dan Petrescu se pot distanța la 13 puncte în cazul unui succes. Chiar și așa, Toni Petrea crede că acest meci nu va decide campioana României. Are încredere că se vor păstra șanse după înjumătățirea punctelor, la finalul sezonului regulat.

Mai sunt multe meciuri de disputat, multe puncte puse în joc. Chiar dacă vom reuși să câștigăm mâine seară, ne-am apropia puțin, dar mai avem de tras. Trebuie să venim din urmă, să luăm fiecare joc în parte și să ne gândim de fiecare dată la victorie. E un meci important, dar nu cred că va fi decisiv acest meci„, a precizat Toni Petrea.

Reclamă

Duelul FCSB – CFR Cluj va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe as.ro, duminică, de la ora 20:00. Sebastian Colțescu a fost delegat la derby-ul din Liga 1.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-1. Ahmed Bani a reușit să egaleze! Meci crucial pentru „câini” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Dragoman – Batra e ACUM, în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj Vezi toate știrile
Citește și