Închide meniul
VIDEO

Toni Petrea îi liniștește pe fani înainte de FCSB – CFR Cluj: „Meciul nu e decisiv!”. Motivul pentru care este încrezător că poate câștiga titlul

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 ianuarie 2022, 15:18

Toni Petrea îi liniștește pe fani înainte de FCSB – CFR Cluj: „Meciul nu e decisiv!. Motivul pentru care este încrezător că poate câștiga titlul

Toni Petrea, într-o conferință de presă susținută de FCSB

Captură Youtube

Tehnicianul roș-albaștrilor a lăudat-o pe deținătoarea trofeului, care are 9 victorii la rând fără gol primit. Și-a avertizat jucătorii și speră să găsească tactica salvatoare cu care să marcheze în poarta ardelenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea are așteptări mari de la FCSB – CFR Cluj: „Trebuie să ne gândim numai la victorie”

Ne așteaptă un debut de an de foc, împotriva echipei de pe primul loc. O echipă care a avut un parcurs incredibil în prima parte a sezonului. Cu 19 victorii și doar 2 înfrângeri, fără niciun meci egal, iar asta spune multe despre forța lor, despre faptul că forțează o echipă puternică, cu jucători experimentați care au câștigat campionate.

Știm forța CFR-ului, stilul lor de joc, sper să găsim soluțiile pentru a desface apărarea lor foarte bună pe care o au și să fim inspirați în deciziile pe care le vom lua în preajma porții adverse„, a declarat Toni Petrea la conferința de presă.

Jucătorii lui Dan Petrescu se pot distanța la 13 puncte în cazul unui succes. Chiar și așa, Toni Petrea crede că acest meci nu va decide campioana României. Are încredere că se vor păstra șanse după înjumătățirea punctelor, la finalul sezonului regulat.

Citește și:

Mai sunt multe meciuri de disputat, multe puncte puse în joc. Chiar dacă vom reuși să câștigăm mâine seară, ne-am apropia puțin, dar mai avem de tras. Trebuie să venim din urmă, să luăm fiecare joc în parte și să ne gândim de fiecare dată la victorie. E un meci important, dar nu cred că va fi decisiv acest meci„, a precizat Toni Petrea.

Reclamă

Duelul FCSB – CFR Cluj va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe as.ro, duminică, de la ora 20:00. Sebastian Colțescu a fost delegat la derby-ul din Liga 1.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și