Închide meniul

Gică Hagi, îngrijorat după accidentarea suferită de Ianis în Rangers – Stirling Albion 4-0: ”Sperăm să fie bine!”

Dragoș Vasile Publicat: 22 ianuarie 2022, 19:44

Reclamă
Gică Hagi, îngrijorat după accidentarea suferită de Ianis în Rangers – Stirling Albion 4-0: ”Sperăm să fie bine!”

Ianis Hagi, dezvăluiri emoţionante despre perioada de recuperare

Ianis Hagi, accidentat în timpul unui meci pentru Rangers / Profimediaimages

Gică Hagi, îngrijorat după accidentarea suferită de Ianis

Ianis a suferit o accidentare în zona genunchiului piciorului drept după ce a încercat să șuteze, dar nu l-a văzut pe un fundaș advers. În urma contrei, fiul lui Gică Hagi a acuzat mari dureri și a cerut să fie schimbat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La scurt timp, ”Regele” a oferit prima reacție despre starea de sănătate a fiului său. „Da, are o lovitură importantă. Încă nu s-au decis, se așteaptă să facă un RMN. Sperăm să nu fie… să fie bine. Să fie doar o contuzie puternică. A fost o lovitură puternică, cu fundașul. Se așteaptă decizia medicală, și el așteaptă”, a declarat Gică Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

Ianis Hagi marcase în ultima disputa a campioanei Scoției, în remiza cu Aberdeen. Pentru Rangers urmează un program extrem de dificil. Pe 2 februarie este programat chiar derby-ul cu Celtic, care va avea loc pe terenul marii rivale.

Primele informații despre accidentarea suferită de Ianis Hagi

Ianis Hagi a avut parte de un start de meci de coșmar în Cupa Scoției. Mijlocașul român s-a accidentat încă din minutul 14 al confruntării Rangers – Stirling, scor 4-0. Chiar jucătorul care l-a înlocuit, Lowry, a deschis scorul (31). Au mai marcat Tavernier (37), Itten (59) și Sakala (86).

Giovanni van Bronckhorst a oferit primele detalii despre ceea ce se întâmplă cu Ianis Hagi. Internaționalul român va fi supus unui amplu control medical și rămâne de văzut cât timp va lipsi.

Reclamă

Nu a fost plăcut să îl schimbăm pe Ianis. Trebuie să așteptăm până mâine să aflăm cât de gravă este accidentarea. A fost singurul lucru cu adevărat negativ din acest meci”, a declarat antrenorul lui Rangers.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
Vezi toate știrile
Citește și