Închide meniul

Gică Hagi, îngrijorat după accidentarea suferită de Ianis în Rangers – Stirling Albion 4-0: ”Sperăm să fie bine!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 ianuarie 2022, 19:44

Gică Hagi, îngrijorat după accidentarea suferită de Ianis în Rangers – Stirling Albion 4-0: ”Sperăm să fie bine!”

Ianis Hagi, dezvăluiri emoţionante despre perioada de recuperare

Ianis Hagi, accidentat în timpul unui meci pentru Rangers / Profimediaimages

Gică Hagi, îngrijorat după accidentarea suferită de Ianis

Ianis a suferit o accidentare în zona genunchiului piciorului drept după ce a încercat să șuteze, dar nu l-a văzut pe un fundaș advers. În urma contrei, fiul lui Gică Hagi a acuzat mari dureri și a cerut să fie schimbat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La scurt timp, ”Regele” a oferit prima reacție despre starea de sănătate a fiului său. „Da, are o lovitură importantă. Încă nu s-au decis, se așteaptă să facă un RMN. Sperăm să nu fie… să fie bine. Să fie doar o contuzie puternică. A fost o lovitură puternică, cu fundașul. Se așteaptă decizia medicală, și el așteaptă”, a declarat Gică Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

Ianis Hagi marcase în ultima disputa a campioanei Scoției, în remiza cu Aberdeen. Pentru Rangers urmează un program extrem de dificil. Pe 2 februarie este programat chiar derby-ul cu Celtic, care va avea loc pe terenul marii rivale.

Citește și:

Primele informații despre accidentarea suferită de Ianis Hagi

Ianis Hagi a avut parte de un start de meci de coșmar în Cupa Scoției. Mijlocașul român s-a accidentat încă din minutul 14 al confruntării Rangers – Stirling, scor 4-0. Chiar jucătorul care l-a înlocuit, Lowry, a deschis scorul (31). Au mai marcat Tavernier (37), Itten (59) și Sakala (86).

Giovanni van Bronckhorst a oferit primele detalii despre ceea ce se întâmplă cu Ianis Hagi. Internaționalul român va fi supus unui amplu control medical și rămâne de văzut cât timp va lipsi.

Reclamă

Nu a fost plăcut să îl schimbăm pe Ianis. Trebuie să așteptăm până mâine să aflăm cât de gravă este accidentarea. A fost singurul lucru cu adevărat negativ din acest meci”, a declarat antrenorul lui Rangers.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și