Închide meniul

Universitatea Craiova – Rapid 1-0 | Cristi Săpunaru, avertisment pentru giuleşteni după prima înfrângere din 2022. „Am fost adormiţi”. Ce spune despre lupta la play-off: „Vă garantez că se va schimba atitudinea”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 22 ianuarie 2022, 22:17

Universitatea Craiova – Rapid 1-0 | Cristi Săpunaru, avertisment pentru giuleşteni după prima înfrângere din 2022. „Am fost adormiţi. Ce spune despre lupta la play-off: „Vă garantez că se va schimba atitudinea

Cristi Săpunaru, fabulos despre prima promisă de Şucu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Universitatea Craiova – Rapid 1-0 l-a supărat rău pe căpitanul giuleştenilor, Cristi Săpunaru. Căpitanul giuleştenilor spera la mai mult de la meciul din Bănie şi a dezvăluit cum s-a ajuns la un asemenea rezultat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Săpunaru, avertisment pentru giuleşteni după prima înfrângere din 2022

„Un meci greu. Am suferit după acel gol primit repede. Am avut câteva şanse să înscriem, dar nu am făcut-o. Este dureros. Era un meci de play-off. Acuna a demonstrat la antrenamente, se întâmplă să greşeşti. E vina noastră a echipei că nu am plecat cu un punct de aici. Nu punem în cârca nimănui înfrângerea. Am fost adormiţi pentru faza lor cu COVID. A fost o problemă de atitudine din partea tururor. Nu am jucat rău, dar nu am băgat-o în poartă”, a spus Săpunaru, conform digisport.ro.

Mai mult, căpitanul celor de la Rapid a promis o altă atitudine de la meciul viitor, contra celor de la UTA, dar a vorbit şi despre noul stadion Giuleti. „Ne trebuie doar atitudine şi răutate când intrăm pe teren. Trebuie să jucăm acolo unde avem meciuri până va fi gata noul stadion. Va fi diferit când vom juca în Giuleşti. Normal că ne lipseşte antrenorul. Suntem o familie şi luptăm împreună. Va fi un meci greu şi cu UTA, luptă pentru play-off. Vă garantez că atitudinea va fi schimbată la Rapid”, a mai spus Cristi Săpunaru.

Albu, ironii pentru olteni

Alexandru Albu l-a completat pe Săpunaru. Acesta i-a ironizat pe băieţii lui Laurenţiu Reghecampf din cauza cazurilor de Covid pe care le-au avut în lot. „Știam că e o echipă agresivă. S-au pregătit foarte bine, deci să nu ne mai plângă atât. Trebuie să fim atenți. Noi ne-am pregătit. Chiar dacă au fost acele știri, unele sunt false. Trebuie să te pregătești la antrenament. Va fi un meci dificil cu UTA. Trebuie să ridicăm capul din pământ. Ne mai trebuie omogenitate”, a mai spus Albu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și