Închide meniul

FCSB – CFR Cluj 3-3 | Dan Petrescu, un car de nervi. A făcut praf un jucător: „Regret că l-am băgat!”. Se teme că titlul va ajunge la FCSB: „Dacă se întâmplă asta, câștigă clar campionatul”

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 ianuarie 2022, 22:59

Reclamă
FCSB – CFR Cluj 3-3 | Dan Petrescu, un car de nervi. A făcut praf un jucător: „Regret că l-am băgat!. Se teme că titlul va ajunge la FCSB: „Dacă se întâmplă asta, câștigă clar campionatul

Dan Petrescu, lăudat de Basarab Panduru

Hepta

Petrescu regretă că, în prelungiri, i-a trimis pe teren pe Cătălin Itu și Mike Cestor. Fundașul de 29 de ani a fost criticat în termeni duri și va avea viață grea în Gruia. Cestor a fost considerat vinovat pentru golul înscris de Iulian Cristea, la ultima fază.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a declarat Dan Petrescu după FCSB – CFR Cluj 3-3

E clar că, dacă la începutul meciului spuneai că facem egal, aș fi fost fericit, dar am avut 2-1 și 3-2. E prima oară în 5 ani când suntem egalați. Sunt trist și supărat. Fac două schimbări și fundașul care intra nu sare. Regret că am făcut acea schimbare acum. Sunt supărat pe toată lumea. Poate când mă voi calma voi aprecia acest punct.

Debeljuh a avut problema aia cu mine la început, dar de atunci se antrenează excelent. E greu să găsești așa jucători. Să rămână umil și să nu și-o ia în cap„, a reacționat Dan Petrescu după FCSB – CFR Cluj 3-3.

Chiar dacă echipa lui rămâne la 10 puncte în fața lui FCSB, Dan Petrescu se teme că nu va putea pune mâna pe trofeu.

Când ai 3-2 în minutul 90+2 nu ai voie. Când dai trei goluri cu FCSB trebuie să câștigi. Așa titlul se duce la altcineva, dacă vom continua așa. Nu ai voie! FCSB arată foarte bine. Acum dacă s-ar termina campionatul ar fi 5 puncte. Dacă ne bat în cele două meciuri, câștigă clar campionatul. Noi avem program mai greu.

Reclamă

Dacă vrem să facem față în campionat și în Europa, trebuie să ne apărăm mai bine. E clar că Vinicius e un jucător bun, i-a ajutat. De la mijloc în sus ei au 10 jucători foarte buni, se pot bate cu oricine. La cel lot au, pot câștiga multe meciuri„, a răbufnit Petrescu.

Echipa lui Toni Petrea a condus cu 1-0, după eurogolul lui Octavian Popescu (24), dar rivalii au intrat în avantaj la pauză după „dubla” lui Gabriel Debeljuh (36, 40). Vali Gheorghe a făcut 2-2 în minutul 71 însă nu s-a putut bucura prea mult, pentru că a înscris și Alex Chipciu (77). Iulian Cristea a stabilit rezultatul final, în minutul 90+4, iar FCSB rămâne la 10 puncte în spatele lui CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:03 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 2-1. Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români Vezi toate știrile
Citește și