Închide meniul

FCSB – CFR Cluj 3-3 | Dan Petrescu, un car de nervi. A făcut praf un jucător: „Regret că l-am băgat!”. Se teme că titlul va ajunge la FCSB: „Dacă se întâmplă asta, câștigă clar campionatul”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 ianuarie 2022, 22:59

FCSB – CFR Cluj 3-3 | Dan Petrescu, un car de nervi. A făcut praf un jucător: „Regret că l-am băgat!. Se teme că titlul va ajunge la FCSB: „Dacă se întâmplă asta, câștigă clar campionatul

Dan Petrescu, lăudat de Basarab Panduru

Hepta

Petrescu regretă că, în prelungiri, i-a trimis pe teren pe Cătălin Itu și Mike Cestor. Fundașul de 29 de ani a fost criticat în termeni duri și va avea viață grea în Gruia. Cestor a fost considerat vinovat pentru golul înscris de Iulian Cristea, la ultima fază.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a declarat Dan Petrescu după FCSB – CFR Cluj 3-3

E clar că, dacă la începutul meciului spuneai că facem egal, aș fi fost fericit, dar am avut 2-1 și 3-2. E prima oară în 5 ani când suntem egalați. Sunt trist și supărat. Fac două schimbări și fundașul care intra nu sare. Regret că am făcut acea schimbare acum. Sunt supărat pe toată lumea. Poate când mă voi calma voi aprecia acest punct.

Debeljuh a avut problema aia cu mine la început, dar de atunci se antrenează excelent. E greu să găsești așa jucători. Să rămână umil și să nu și-o ia în cap„, a reacționat Dan Petrescu după FCSB – CFR Cluj 3-3.

Chiar dacă echipa lui rămâne la 10 puncte în fața lui FCSB, Dan Petrescu se teme că nu va putea pune mâna pe trofeu.

Când ai 3-2 în minutul 90+2 nu ai voie. Când dai trei goluri cu FCSB trebuie să câștigi. Așa titlul se duce la altcineva, dacă vom continua așa. Nu ai voie! FCSB arată foarte bine. Acum dacă s-ar termina campionatul ar fi 5 puncte. Dacă ne bat în cele două meciuri, câștigă clar campionatul. Noi avem program mai greu.

Reclamă

Dacă vrem să facem față în campionat și în Europa, trebuie să ne apărăm mai bine. E clar că Vinicius e un jucător bun, i-a ajutat. De la mijloc în sus ei au 10 jucători foarte buni, se pot bate cu oricine. La cel lot au, pot câștiga multe meciuri„, a răbufnit Petrescu.

Echipa lui Toni Petrea a condus cu 1-0, după eurogolul lui Octavian Popescu (24), dar rivalii au intrat în avantaj la pauză după „dubla” lui Gabriel Debeljuh (36, 40). Vali Gheorghe a făcut 2-2 în minutul 71 însă nu s-a putut bucura prea mult, pentru că a înscris și Alex Chipciu (77). Iulian Cristea a stabilit rezultatul final, în minutul 90+4, iar FCSB rămâne la 10 puncte în spatele lui CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 QPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și