Închide meniul

Farul – FC U Craiova 1948 3-2 | „Spune-mi tu de ce l-am luat pe Omoh!”. Gică Hagi, salvat de atacantul nigerian. Cine l-a dezamăgit pe „Rege”: „Acesta e punctul nostru slab”

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 ianuarie 2022, 22:57

Reclamă
Farul – FC U Craiova 1948 3-2 | „Spune-mi tu de ce l-am luat pe Omoh!. Gică Hagi, salvat de atacantul nigerian. Cine l-a dezamăgit pe „Rege: „Acesta e punctul nostru slab

Gică Hagi, după Farul - Chindia Târgovişte 0-0

Gică Hagi, doar o remiză pe stadionul din Ovidiu / Hepta

„Regele” nu a putut fi mulțumit pe deplin. Farul a condus cu 3-0 la pauză, dar a avut mari emoții pe final. Oltenii au înscris de două ori, puteau primi și un penalty, iar în prelungiri au semnat o ratare rarisimă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a declarat Gică Hagi după Farul – FC U Craiova 1948 3-2

Hagi i-a arătat cu degetul pe jucătorii care au fost trimiși pe teren în repriza secundă. Mladen, Ganea, Romario Pires, Radaslavescu și Moldoveanu nu s-au ridicat la nivelul dorit de cel mai bun marcator din istoria naționalei României.

Ne-am făcut meciul dificil, dar meritam victoria. Sunt puncte importante. Ne-au dominat câte minute? Da, poți să zici că ne-a trecut glonțul pe la ureche. În a doua repriză am avut mai multe ocazii decât în prima repriză, dar toate acțiunile noastre s-au terminat greșit.

Când ai 3-0 la pauză normal că toți în vestiar am vrut să fim la fel de serioși. Nu cred că cele 15 minute au contat. Am jucat bine până au venit schimbările. Să zicem că nici eu nu am fost inspirat. Nu au adus ce trebuiau să aducă. Acesta e punctul slab al nostru, doar schimbările. Sunt foarte nemulțumit de toți„, a declarat Gică Hagi imediat după Farul – FC U Craiova 1948.

„Regele” a avut un dialog surprinzător cu reporterul, în momentul în care a fost întrebat de ce l-a transferat pe Michael Omoh.

Reclamă

Spune-mi tu de ce l-am luat pe Omoh? Că voi știați tot. Ai comentat și tu. Ai uitat, te faci că uiți? Nu ați spus că e cel mai bun dribleur din Liga 1? Vedeți ce simplu e? Am vrut să te pun la încercare. Cred că dacă se pune bine din punct de vedere fizic, poate să facă diferența în fiecare meci„, a reacționat antrenorul Farului.

Farul este pe locul 6 în Liga 1, ultimul care asigură prezența în play-off. Are trei puncte avans față de Rapid. Tot atâtea o despart de FC Voluntari, echipă aflată pe podium.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și