Închide meniul

”Tati, vezi că zbor la București și vorbesc cu Gigi!” Ciprian Deac a fost la un pas de FCSB: ”Am discuția asta cu el și acum, o am în cap!”

Dragoș Vasile Publicat: 24 ianuarie 2022, 23:37

Reclamă
”Tati, vezi că zbor la București și vorbesc cu Gigi!” Ciprian Deac a fost la un pas de FCSB: ”Am discuția asta cu el și acum, o am în cap!”

Ciprian Deac, în timpul unui meci pentru CFR Cluj

Ciprian Deac, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / Profimedia

Ciprian Deac a fost la un pas de FCSB

„Credeți-mă, eu eram la CFR, atunci în insolvență, când a sunat Gigi să îl ia la Steaua (FCSB – n.r.). Și era cât pe-aici, era plecat la București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am vorbit cu el și zice: «Tati, vezi că zbor la București și vorbesc cu Gigi». Am discuția asta cu el și acum, o am în cap, după 4 ani. Și s-a întors după aia.

Eu i-am zis după aia: «Băi, Cipi, uite, e CFR, ești acasă, ești emblemă!» Și s-a întors după aia. Adevărul că e motorul echipei. Dreapta, stânga, centru, a și centrat. Dădea și cu capul. La golul doi a plecat în gaură. E un fotbalist extraordinar. Și are o vârstă la care alții s-au lăsat de ani de zile.

Era insolvență atuci, nu se știa cu clubul. Atunci când Neluțu Varga a venit și a cumpărat clubul. A intrat pe un făgaș normal și a decis să rămână”, a declarat Vasile Miriuță pentru playsport.ro.

Gigi Becali l-a atacat pe Mihai Stoica din cauza lui Ciprian Deac

Becali a afirmat, duminică, după derby-ul cu CFR Cluj, că ar dori ca Deac să plece de la formaţia campioană pentru că el îi face tot jocul. Totodată, Bacali a reamintit că l-a dorit pe Deac, dar Stoica s-a opus.

Reclamă

„Singurul lucru aş dori ca Deac, nu să se accidenteze, că nu e frumos, să plece în altă parte, undeva, departe, că el le face tot, el le-a luat toate campioantele.

Dacă aş putea să scap de el, că numai el face. Am vrut să-l iau, i-am reproşat lui MM tot timpul, dar mi-a spus că e terminat”, a declarat Becali, citat de digisport.ro. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și