Închide meniul

”Tati, vezi că zbor la București și vorbesc cu Gigi!” Ciprian Deac a fost la un pas de FCSB: ”Am discuția asta cu el și acum, o am în cap!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 ianuarie 2022, 23:37

”Tati, vezi că zbor la București și vorbesc cu Gigi!” Ciprian Deac a fost la un pas de FCSB: ”Am discuția asta cu el și acum, o am în cap!”

Ciprian Deac, în timpul unui meci pentru CFR Cluj

Ciprian Deac, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / Profimedia

Ciprian Deac a fost la un pas de FCSB

„Credeți-mă, eu eram la CFR, atunci în insolvență, când a sunat Gigi să îl ia la Steaua (FCSB – n.r.). Și era cât pe-aici, era plecat la București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am vorbit cu el și zice: «Tati, vezi că zbor la București și vorbesc cu Gigi». Am discuția asta cu el și acum, o am în cap, după 4 ani. Și s-a întors după aia.

Eu i-am zis după aia: «Băi, Cipi, uite, e CFR, ești acasă, ești emblemă!» Și s-a întors după aia. Adevărul că e motorul echipei. Dreapta, stânga, centru, a și centrat. Dădea și cu capul. La golul doi a plecat în gaură. E un fotbalist extraordinar. Și are o vârstă la care alții s-au lăsat de ani de zile.

Era insolvență atuci, nu se știa cu clubul. Atunci când Neluțu Varga a venit și a cumpărat clubul. A intrat pe un făgaș normal și a decis să rămână”, a declarat Vasile Miriuță pentru playsport.ro.

Citește și:

Gigi Becali l-a atacat pe Mihai Stoica din cauza lui Ciprian Deac

Becali a afirmat, duminică, după derby-ul cu CFR Cluj, că ar dori ca Deac să plece de la formaţia campioană pentru că el îi face tot jocul. Totodată, Bacali a reamintit că l-a dorit pe Deac, dar Stoica s-a opus.

Reclamă

„Singurul lucru aş dori ca Deac, nu să se accidenteze, că nu e frumos, să plece în altă parte, undeva, departe, că el le face tot, el le-a luat toate campioantele.

Dacă aş putea să scap de el, că numai el face. Am vrut să-l iau, i-am reproşat lui MM tot timpul, dar mi-a spus că e terminat”, a declarat Becali, citat de digisport.ro. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ciprian Deac a fost la un pas de FCSB
  • Dezvăluiri despre negocierile dintre fotbalist și Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și