Închide meniul

Edi Iordănescu, primele declarații după ce a fost numit selecționerul României. „Mă încearcă un sentiment profund de bucurie!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 ianuarie 2022, 17:06

Edi Iordănescu, primele declarații după ce a fost numit selecționerul României. „Mă încearcă un sentiment profund de bucurie!

Edi Iordănescu, noul selecționer al României

AS.ro

Edi Iordănescu a fost prezentat oficial marți, la Mogoșoaia, în funcția de selecționer, după o ședință a Comitetului Executiv al FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, prima reacție după ce a fost numit selecționerul României

„Mulţumesc pentru prezenţă. Vreau să mulţumesc şi eu domnului preşedinte pentru încredere. Contează foarte mult pentru mine şi am simţit asta în toate discuţiile pe care le-am purtat. Vreau să-i mulţumesc şi lui Mirel, staffului lui şi lui Cosmin Contra. Au lăsat lucruri foarte bune. Sigur, toţi ne-am fi dorit şi calificări, însă munca lor a fost una bună pentru că au construit un mediu bun.

Mă încearcă un sentiment profund de bucurie, de mândrie şi entuziasm. Înseamnă o responsabilitate mare, dar sunt pregătit. Vin cu încredere și cred ca putem construi o echipa care sa ne facă mândri din nou. Atunci când reprezinţi românii şi România înseamnă şi o responsabilitate foarte mare pentru care sunt pregătit., a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.

Răzvan Burleanu caută selecţioner de la finalul lunii noiembrie a anului trecut, când lui Mirel Rădoi i-a expirat contractul cu cei de la FRF. Edi Iordănescu este cel de-al 44-lea selecționer din istoria naționalei României.

Obiectivul lui Edi Iordănescu la naționala României

Iordănescu Jr. va debuta pe banca tricolorilor în amicalul cu Grecia, de pe 25 martie. Primul meci oficial cu el pe bancă va fi cel din startul Nations League, când tricolorii își încearcă forțele, în deplasare, cu reprezentativa Muntenegrului.

Reclamă

Aşa cum AS.ro a anunţat încă de la începutul săptămânii, Edi Iordănescu şi Răzvan Burleanu s-au înţeles pentru a începe colaborarea. Iordănescu jr. a fost marţi prezent la sediul FRF unde a discutat ultimele amănunte legate de contractul de selecționer.

Edi Iordănescu va avea un contract pe doi ani și are ca obiectiv calificarea la Campionatul European din 2024. Dacă naționala României termină pe unul dintre primele două locuri grupa din Nations League, atunci înțelegerea se prelungește automat.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! Vezi toate știrile
Citește și